Wat onze klanten zeggen

2017201620152014201320122011201020092008200720062005
woensdag 15 november 2017
Jan W
Zeer tevreden van een correcte en snelle afhandeling.
woensdag 15 november 2017
Katja R
Wij hebben de stempels in goede orde ontvangen, ze zien er allemaal perfect uit! Dank voor de snelle levering.
vrijdag 27 oktober 2017
Wally W
Was correct snel en goed Fijne dag!
donderdag 26 oktober 2017
Rudi V
Beste, Ben geweldig tevreden over de kwaliteit, Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling Graag tot een volgende bestelling
donderdag 26 oktober 2017
Rudi V
Beste, Ben geweldig tevreden over de kwaliteit, Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling Graag tot een volgende bestelling
donderdag 5 oktober 2017
Luk De R
Prima stempels
donderdag 5 oktober 2017
Lieve H
Zoals al onze reeds geplaatste bestellingen, verloopt alles perfect. Wij hebben geen opmerkingen.
donderdag 5 oktober 2017
Eric V
Wij zijn zeer tevreden over jullie service! - snel + correcte levering
donderdag 5 oktober 2017
JP
Het stempel is mooi duidelijk en voldoet helemaal aan mijn wensen
donderdag 5 oktober 2017
Het Lakonia team
Helemaal tevreden over kwaliteit. Resultaat beter dan verwacht. Ik vond wel de mail die we ontvingen toen de order niet kon worden uitgevoerd een beetje vaag en onduidelijk dus wat net het exacte probleem was.
donderdag 5 oktober 2017
Griet M
De afdruk van onze stempel ''Folk for life'' is heel goed. Bedankt voor jullie prima service!
donderdag 5 oktober 2017
Katelijne L
Heel fijne service en mooie stempel. Alles zoals verwacht!
donderdag 5 oktober 2017
Bart C
Ik wou even laten weten dat ik heel erg tevreden ben over het geleverde stempel en de service! Super! Bedankt!!
donderdag 5 oktober 2017
Fientje T
Vlotte levering. Leuk dat er een handschoen voorzien wordt!
donderdag 5 oktober 2017
Isabelle B
Alles is perfect gelopen!
donderdag 5 oktober 2017
Peter B
Dank u. Ik ben zeker tevreden.
donderdag 5 oktober 2017
Lauranne De D
Ik heb onlangs een bestelling gedaan en heb enkel goede feedback te geven. Ik apprecieerde het enorm dat ik gecontacteerd werd door jullie bedrijf om te vragen of ik mijn tekst niet iets kleiner wilde op een kleiner formaat van stempel. Dit lukte me echter zelf niet online, dus vond ik het fijn dat jullie me hiervoor contacteerde. Bestelling is zeer snel aangekomen, zeer handig! Tot de volgende samenwerking,
donderdag 5 oktober 2017
Tom C
Ik ben zeer tevreden over de website met voorbeelden, de bestelprocedure én de levering/-termijn. Dank zeer
donderdag 5 oktober 2017
Inge V
Zeer tevreden
donderdag 5 oktober 2017
Frits van S
De bestelling is prima verlopen.
donderdag 5 oktober 2017
Raf & Anneleen V
alles in orde , dankjewel !
donderdag 5 oktober 2017
Hilke De G
Zeer tevreden van de stempel!!! Communicatie verliep ook zeer vlot! (Ik had een verkeerd bestand doorgestuurd, maar dat hebben jullie snel gecommuniceerd. Waardoor de stempel snel ontvangen is.
donderdag 5 oktober 2017
Mieke
De uitvoering van het stempeltje was perfect en de levering sneller dan snel. Groetjes uit Assebroek,
donderdag 5 oktober 2017
Georges
Ik heb met plezier het eerste stempeltje gezet! Mooi! Bedankt.
donderdag 5 oktober 2017
Rik V
Alles was OK
donderdag 5 oktober 2017
Laura N
Zoals gevraagd! Alles dik in orde!
donderdag 5 oktober 2017
Herman J
De levering is perfect verlopen. De stempels zijn prima in orde.
donderdag 5 oktober 2017
Ellen S
Altijd goede en snelle levering
donderdag 5 oktober 2017
Christine
Prima service - heel content van!
donderdag 5 oktober 2017
Arianne L
De stempel die ik bestelde werkt goed maar het omhulsel van de stempel zelf is wel heel erg groot. Wat de stempel veel minder handig maakt om overal mee naar toe te nemen.
donderdag 5 oktober 2017
Jurgen Van O
Geachte, gewoon even laten weten dat alles perfect verlopen is. Snelle en correcte levering. Thx!
donderdag 5 oktober 2017
Rika B
Alles was prima in orde, dankjewel!
donderdag 5 oktober 2017
Griet L
Bedankt voor de snelle service!
donderdag 5 oktober 2017
Maarten H
Vlotte bestelling - snelle levering - perfect resultaat!
donderdag 21 september 2017
Liesbeth S
Gewoon goede kwaliteit en snelle levertijd!
donderdag 21 september 2017
Irek P
Super bestelling,alles prima op tijd bezorgen Beter kan niet
donderdag 21 september 2017
Anouar
Goede service, snelle levering. Dank.
donderdag 21 september 2017
Christel G
Goede ne snelle afhandeling.
donderdag 21 september 2017
Ann
Ik ben heel tevreden over de dienstverlening. Daar mijn bestelling niet heel duidelijk was hebben ze mij eerst gemaild voor extra info. Pas als ze 100procent zeker waren is de bestelling afgehandeld. De bestelling is goed aangekomen en het resultaat is perfect. Een dikke pluim voor de persoon die dit afgehandeld heeft.
donderdag 21 september 2017
Dinant H
Goed uitgevoerd en snel geleverd . Tip , misschien als je al vaker stempels bij jullie hebt besteld de korting-code aan een debiteuren nummer plakken . Zo''n meegeleverde kortingkaart bij een bestelling raakt snel kwijt !!
donderdag 21 september 2017
Léon S
We zijn zeer tevreden en weten nu waar we zijn moeten. Top.
donderdag 21 september 2017
Walter W
Prima stempels hoor!
donderdag 21 september 2017
Theo G
We zijn zeer tevreden met de snelle levering van onze stempel Bedankt voor de snelle levering
donderdag 21 september 2017
Raquel A
Het is prima
donderdag 21 september 2017
Theo van der S
Mijn ervaring was zeer positief: eenvoudig te bedienen software om de tekst samen te stellen. Goede kwaliteit stempel en zéér snelle levering. Complimenten!!
donderdag 21 september 2017
Michel H.
Ik heb een naamstempel besteld. Dat ging heel makkelijk en ik kon online meteen bekijken hoe het resultaat zou worden. Daarnaast was er veel keus, vielen de prijzen niet tegen en was de levering redelijk snel. Zoals gezegd: een tevreden klant.
donderdag 21 september 2017
Barry H
Ik wilde even laten weten dat de stempel is binnengekomen en intact JJ Hartstikke bedankt voor de goede service! Ook voor de volgende stempels weet ik u/jullie te vinden J
donderdag 21 september 2017
Daphna L
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde stempel.
donderdag 21 september 2017
Winia D
De bestelling van 13-09-2017 hebben we in goede orde ontvangen. Het stempel is in gebruik genomen en alles werkt prima. Prima, ga zo door.
donderdag 21 september 2017
Joyce van der H
Bedankt voor de snelle levering.
donderdag 21 september 2017
Carla E
De bestelling is snel en correct geleverd en de ondersteuning van uw medewerker voor het bestand omzetten voor één van de stempels was helemaal super!
donderdag 21 september 2017
Peter van der A
De gevraagde bestelling werd keurig geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Eén opmerking: er zat vrij veel tijd tussen de melding ''uw product is verzonden'' en de daadwerkelijke ontvangst van het pakketje.
donderdag 21 september 2017
Anja W
Ik ben zeer tevreden over de levering van de stempels en ze worden al gebruikt. De faktuur is reeds overgemaakt. Bedank!
donderdag 21 september 2017
Elly de J
Zeer goede en snelle levering. Fijn dat er mee gedacht is over de afmeting
donderdag 21 september 2017
Liesbeth B
Zeertevreden over de snelle levering. Had een stempel besteld, werd gebeld door een van de medewerkers en mij werd geadviseerd een andere stempel te nemen. Dit was nog voordeliger ook! Kortom als ik weer een stempel nodig heb ga ik naar onlinestempels.nl!
donderdag 21 september 2017
Harriët V
Wij zijn zeer tevreden over het product van wij via jullie hebben ontvangen. Ook mijn hulpvraag is zeer goede behandeld!
donderdag 21 september 2017
Gert-Jan
We hebben de stempel ingebruik genomen en het resultaat is goed. Ik vind dat het stempel kussen (nog) niet zo goed werkt. Ik vind dat je de stempel er hard in moet drukken om genoeg inkt op de stempel te krijgen en en dat heeft soms als gevolg dat de stempel niet helemaal duidelijk op het papier komt. Ik vond jullie begeleiding om de stempel te maken wel heel erg goed en prettig er werd goed mee gedacht om een goed stempel te krijgen. Zeker een plus punt!
donderdag 21 september 2017
Josien A
Over de tekstplaatjes zijn wij tevreden, het viel ons wel op dat de stempel zelf (trodat) vergeleken bij de vorige stempel die wij nog in bezit hadden wat betreft kwaliteit sterk gedaald is. Hij is stuk minder stevig en ziet er niet zo mooi uit dat de "oude"stempels mn het doorzichtige gedeelte van de stempel, wat voorheen zwart was is een stuk minder stevig en dit is ook te merken bij het gebruik. Ik ben benieuwd wat de levensduur zal zijn van deze stempel.
donderdag 21 september 2017
Eef
ik dacht dat ik de stempel in een dag in huis zou hebben, maar dat was niet zo, dat was spannend want ik had hem een week voor de verjaardag van mijn kleinzoon besteld, maar gelukkig kwam hij net de dag van te voren hier aan. Voor de rest geen klagen...
donderdag 21 september 2017
Gerda T
Ben helemaal tevreden met het ontvangen stempel.
donderdag 21 september 2017
leo van B
het stempel werkt maar prima is nog ven iets anders. Het stempel zelf wordt geplakt op de laat ik het noemen een drukplaat. Deze is hard waardoor je echt hard moet doordrukken om een zuivere afdruk te krijgen. Een kleine laag "foam" zou dit probleem op kunnen lossen. Succes
donderdag 21 september 2017
Henk O
Prima!
donderdag 21 september 2017
Rebecca G
Tevreden! Bedankt!
donderdag 21 september 2017
Alexandra P
I would like to give Inke Illes the award for the best customer service experience that I ever had. Even in English, since I don''t speak dutch. I will order again at onlinestempels, because Inke provided all the support and service that I needed! Thanks!
donderdag 21 september 2017
Bart K
Prima stempel. Makkelijke website,
donderdag 21 september 2017
Diny W
Ik ben zeer tevreden over de stempel die snel geleverd is. Het is een stevige stempel en het plaatje zat er al op. Dat is heel fijn want dat is soms niet makkelijk plaatsen. Ik zou zeggen houden zo! Ik heb verder geen verbeterpunten.
donderdag 21 september 2017
Niles K
Wij hebben de bestelling in goede orde ontvangen. Dank daarvoor!
donderdag 21 september 2017
Mark S
We hebben de order goed ontvangen.
donderdag 21 september 2017
Zeno en Sofie
Graag melden wij dat wij zeer tevreden zijn met jullie geleverde service en stempel! Er was een probleem met een door ons geleverde afbeelding, wij kregen een directe feedback hierover zodat we snel een juist formaat konden afleveren. Wat resulteerde in een snelle levering! De stempel zelf is een mooie uitvoering en haarscherp!
donderdag 21 september 2017
Ronald V
Zeer snel geleverd .......top!!!
donderdag 21 september 2017
Paulinka van S
Het stempel is snel geleverd en is geheel naar wens!! Prettige werkdag!
donderdag 21 september 2017
Ingrid
Door een wijziging in de rechtsvorm van onze tandartspraktijk heb ik een nieuw tekstplaatje moeten bestellen voor onze stempel. Via website zo geregeld en snel geleverd. Dank daarvoor!
donderdag 21 september 2017
Nanette van ''t W
Super tevreden met het bestelproces, de snelheid van leveren én de stempel van mijn logo! Klasse!
vrijdag 18 augustus 2017
ronny d
Klasse zoals altijd
woensdag 12 juli 2017
Nancy P
Wij waren erg tevreden over de afhandeling van onze online stempelbestelling, de stempels werden heel snel en volgens de specificaties geleverd.
woensdag 12 juli 2017
Karen V
Zeer tevreden over de snelle levering. Wij zijn nu deze stempels ongeveer één week aan het gebruiken en zijn er zeer tevreden over. Indien ik nog stempels zou nodig hebben zal U zeker van mij horen. Met dank.
woensdag 12 juli 2017
Serge V
Alles in orde, waarvoor dank.
woensdag 12 juli 2017
Franky & Evi
Ik ben super tevreden met de bestelling, levering en product. Ik ga hier zeker nog bestellen.
woensdag 12 juli 2017
Nicole De W
Zo als bij al onze vorige bestellingen is ook deze bestelling weer tip top in orde. Hartelijke dank voor alle feedback en hulp die jullie aanbieden.
woensdag 12 juli 2017
Elisa
goede snelle service
woensdag 12 juli 2017
Alain Van der S
bestelling en levering perfect dus 10 op 10, bedankt daarvoor!
woensdag 12 juli 2017
Kenny
Wij hadden geen opmerkingen en zijn tevreden over over de bestelling.
woensdag 12 juli 2017
Dirk C
hartelijk dank voor de snelle en correcte bestelling een aanrader voor iedereen, dat we natuurlijk volledig zullen ondersteunen bij vrienden
woensdag 12 juli 2017
Sofie D
We wilden jullie heel erg bedanken voor de mooie stempel!
woensdag 12 juli 2017
wendy
Alles prima in orde, bestelling snel gekregen en heel blij met de stempels! ??
woensdag 12 juli 2017
Christophe M
Ik ontving (wederom) mijn stempel zeer snel, waarvoor dank.
woensdag 12 juli 2017
Kris Van R
Perfect geleverd en OK
woensdag 12 juli 2017
Bart C
Alles is naar wens verlopen, zowel bestelling, bevestiging als levering.
woensdag 12 juli 2017
Ali D
Ben zeer tevreden over het product en het is zoals de beschrijving zei!
woensdag 12 juli 2017
Lieselot C
We zijn heel tevreden van de stempel!
woensdag 12 juli 2017
Patrick C.
alles is prima verlopen. Snelle en correcte levering. Ook makkelijke en duidelijke website.
woensdag 12 juli 2017
Milad H
Prima stempels. Doen wat ze moeten doen. Levering had ik graag nog iets sneller gehad, verder alles prima. Dank voor de moeite.
woensdag 12 juli 2017
Jethro T
Ik ben heel tevreden over de stempel , heb er niks over aan te merken. Goeie service .
woensdag 12 juli 2017
Familie Saelens
Wij zijn heel tevreden met de dienstverlening! Een super goede stempel aan een goede prijs! Heel tevreden!
woensdag 12 juli 2017
Jorinde H
Via deze weg laat ik weten dat ik heel tevreden ben over jullie product, alsook de service. Het pakje is op korte tijd geleverd en was in goede staat.
woensdag 12 juli 2017
Noëlla
Ik heb de stempel in goede orde ontvangen. Kleine opmerking : Had een datumstempel besteld met duitse tekst (dus nederlandse stempel) gevraagd. Bij de datum echter staat de "maand" in het engels. Misschien tip om dit ook alleen in cijfers te doen. Komt nogal raar over.
woensdag 12 juli 2017
Ann De K
Schitterend . Bedankt voor al je moeite - echt aangenaam om te weten dat er goed wordt voor gezorgd
woensdag 12 juli 2017
Mieke
Heel tevreden over mijn stempel. Alleen vind ik geen stempelkussen met grijze inkt.
woensdag 12 juli 2017
Christine
Ondertussen mijn 2de bestelling in goede orde ontvangen. En jullie product werkt perfect. Duidelijke tekst (hoe klein mijn stempel ook is). Gebruiksvriendelijk. Correcte levering. Ik ben een tevreden klant.
woensdag 12 juli 2017
Lieve
ondanks de lange wachttijd op de post, zijn we zeer tevreden! alvast bedankt en we weten jullie te vinden als we nog eens stempels nodig hebben! groetjes
woensdag 12 juli 2017
Kaja B
Zeer goede service: snelle en duidelijke feedback op de ge-uploade bestanden, snelle levering en goede kwaliteit.
woensdag 12 juli 2017
Elke D.
Perfecte communicatie, levering, kwaliteit! 10/10!
woensdag 12 juli 2017
Martine L
Wij zijn zeer tevreden van de service, levering en product.
woensdag 12 juli 2017
Danny D
Ik ben zeer tevreden over de toegezonden stempel.
woensdag 12 juli 2017
Marian S
Hi, Ik ben wat betreft stempels bestelling geheel onervaren, maar ben door jullie online team zo goed geholpen. De stempels met ons nieuwe logo zien er geweldig uit. Erg bedankt voor de hulp.
woensdag 12 juli 2017
Nathalie V
Zeer goede stempel - goed uitgesneden, zorgt niet voor omlijningen naast de tekst. Werkt goed en vlot.
woensdag 12 juli 2017
Christine
Ondertussen mijn 2de bestelling in goed orde ontvangen. Ik ben heel content met mijn stempels, goede kwaliteit, duidelijke tekst en vooral handig.
woensdag 12 juli 2017
Frederik Van D
Snelle en goede service!
woensdag 12 juli 2017
Robrecht V
zeer tevreden over het product en de levering. Snel besteld en gebracht en exact volgens de verwachtingen. Bedankt,
maandag 10 juli 2017
Bren en Ann
Hoi! Alles is perfect. Tip van ons. We zouden graag via Ideal betalen. Doordat de producten ergens anders aankomen (met de factuur) mis ik deze regelmatig en betaal ik meestal met de eerste herinnering.
maandag 10 juli 2017
Syl W.
ja is allemaal prima verlopen. netjes bezorgt en al volop in gebruik.
maandag 10 juli 2017
Swen P
Hartstikke bedankt voor de stempel, ik ben er behoorlijk tevreden over.
maandag 10 juli 2017
J.H.
Graag zeggen we u hartelijk dank voor de spontane oplossing van een vergissing. Mij werd een verkeerd stempel toegezonden en GEHEEL KOSTELOOS werd mij alsnog het goede stempel toegezonden, met behoud van het verkeerde stempel! Dat is pas service!
maandag 10 juli 2017
Kees van S
Prima en snel geleverd geen opmerkingen.
maandag 10 juli 2017
Eric F
Het leveren duurde vrij lang. (ik heb het dan over de tijd tussen het moment dat ik bericht kreeg dat het product klaar was voor verzending en het moment waarop het hier werkelijk aankwam). Verder prima.
maandag 10 juli 2017
Fam. A van de E.
Correcte en snelafhandeling van stempel, heel blij ermee Duidelijke informatie op site
maandag 10 juli 2017
Jeroen
Zeer tevreden over de service en het eindreaultaat, ik zal onlinestempels zeker aanbevelen aan anderen.
maandag 10 juli 2017
Angelique B
Dank jullie wel voor de mooie stempel. Het is helemaal goed gekomen. De betaling heb ik gedaan. Gegroet,
maandag 10 juli 2017
Alex S
Tijdje terug heb ik een stempel bij jullie besteld en die bevalt goed ??
maandag 10 juli 2017
Eric van den B
We hebben het stempel ontvangen en het logo ziet er picobello uit Dank voor de prettige service en goeie kwaliteit! Jullie zijn een voorbeeld voor andere bedrijven
maandag 10 juli 2017
Elke K
Hierbij willen we aangeven dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening. De levering gaat erg snel en bij vragen worden we altijd erg goed geholpen! Ga zo door!
maandag 10 juli 2017
Piet K
Dank je wel voor het mailtje en we hebben de bestelling in goede orde ontvangen en de stempel werkt helemaal toppie.
maandag 10 juli 2017
A.K.
Ben erg tevreden over de inhoud en zal zeker, indien nodig, weer een bestelling bij u doen
maandag 10 juli 2017
Elvira Ter H.
Stempel ontvangen, helemaal top! Precies als verwacht.
maandag 10 juli 2017
Cees M
- Indien stempelkussens aanwezig als gerelateerd item weergeven - Online afrekenen - bestelgeschiedienis
maandag 10 juli 2017
Marjolein
Nogmaals bedankt ben weer erg blij met de stempels!
maandag 10 juli 2017
Edward G
Bovenvermelde bestelling hebben wij in goede ontvangst mogen nemen. Levertijd binnen een week, perfect. Tevreden over de kwaliteit van het product. Tevreden over de verpakking. Communicatie is duidelijk. Volgende bestelling weer bij "onlinestempels.nl"!
maandag 10 juli 2017
Leo A
De bestelling iz goed aangekomen ben tevreden met het product.
maandag 10 juli 2017
Eddy V
Perfect gelopen.
maandag 10 juli 2017
Jan van D
Top product, bedankt!
maandag 10 juli 2017
Marco V
Ik ben tevreden: stempels werken goed en zoals bedacht. Wel duurde het een week voordat ik ze ontving. Dat is niet erg maar dat realiseerde ik me niet. Misschien kan bij de ''checkout'' een datum komen te staan zo van: u stempel worden geleverd rond xxx-datum.
maandag 10 juli 2017
Carin B
Dank voor jullie hulp en meedenken op eigen initiatief. Dat was zeer prettig.
maandag 10 juli 2017
GM
De stempel was correct. Wat wel verbaasde was de afmeting. Voorheen hadden wij een kleiner formaat. We waren ons dat niet bewust bij de bestelling. De aanlevering bleef opmerkelijk lang uit. Dat hadden we ons niet voorgesteld. Maar na levering was alles weer in orde.
maandag 10 juli 2017
Hilbert H
PRIMA, tevreden klant!
maandag 10 juli 2017
Jacob van den B
Het zou makkelijker zijn als u ook een Nederlands telefoonnummer heeft waar klanten vragen kunnen stellen over hun bestelling.
maandag 10 juli 2017
Joost S
zeer tevreden
maandag 10 juli 2017
Oscar
Stempels precies zoals gehoopt! Zeer goede service ervaren bij het bestellen: denkt goed mee en kreeg goede voorstellen. Top! Zou jullie zeker aanraden.
maandag 10 juli 2017
Froluck
Ik ben erg tervreden over jullie stempels. Super kwaliteit. Service vond ik ook helemaal goed. Klein punt van kritiek, de inkt van de bestelde stempel kussens blijft niet lang zitten op je huid. Na 1 keer water over je handen en de stempel is werd vaag. Dat had ik niet verwacht/gehoopt. Maar verder helemaal content. Een cijfer 8.5!
maandag 10 juli 2017
J. H
Zeer hartelijk dank voor de super service.
maandag 10 juli 2017
Daphna L
Wij hebben de bestelde stempel in goede orde ontvangen. We waren positief verrast toen we hem ''andersom'' hadden aangeleverd en jullie daar meteen contact over opnamen. Hij is inmiddels vol in gebruik.
maandag 10 juli 2017
Margareth H
Prima service.
maandag 10 juli 2017
Ton W
Levering en begeleiding correct verlopen
maandag 10 juli 2017
Mike V
Niets anders dan lof; we hebben af en toe nieuwe stempel kussentjes nodig, gaat altijd goed, snel en accuraat, dus thumbs up !
maandag 10 juli 2017
Martin S
De kwaliteit van de geleverde stempel is goed. Ook de door mij gestelde vraag is adequate beantwoord.
maandag 10 juli 2017
Patricia O
Dank voor de snelle en correcte aflevering!
maandag 10 juli 2017
Rob L
Alleen maar positieve geluiden mijnerzijds aangaande procedure en product.
maandag 10 juli 2017
Margot van der L
Makkelijk te bestellen, meteen zien hoe de stempel eruit komt te zien, snelle levering. Prima!!
maandag 10 juli 2017
Mieke van O
Ik ben zeer tevreden met de bestelling: goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ga zeker meer bij u bestellen!
maandag 10 juli 2017
Paul A
We hebben de stempel ontvangen en zijn zeer tevreden over de wijze waarop alles is verlopen.
maandag 10 juli 2017
Peter V
Alleen positieve reacties, ga binnenkort meer stempels bestellen
maandag 10 juli 2017
Mieke van O
Ik heb de stempel binnengekregen, echt supersnel, bedankt! De factuur is inmiddels betaald. Een volgende keer ga ik zeker weer bij jullie bestellen!
maandag 10 juli 2017
Annique d
Prima service, snelle levering.
maandag 10 juli 2017
Susan A
Prima stempel!
maandag 10 juli 2017
Francine B
Dit was mijn eerste kennismaking met onlinestempels en het was geen verkeerde. Beetje puzzelen om een custom made stempel te bestellen, maar complimenten voor jullie helpdesk die mij geduldig geholpen heeft. Product was snel ter plekke en naar tevredenheid.
maandag 10 juli 2017
Merel S
Ik ben erg tevreden met mijn bedrijfsstempel.
maandag 10 juli 2017
Marie-Louise F
Ik heb een handstempel besteld met het logo van mijn bedrijfje en al heel snel thuis ontvangen. Precies zoals ik ''m bedoeld had en hij stempelt goed. Dus helemaal tevreden en de volgende stempel komt ook zeker weer bij jullie vandaan.
maandag 10 juli 2017
Yvonne T
We zijn tevreden!
maandag 10 juli 2017
Anja W
De stempels waren dinsdag binnen. Bedankt voor de snelle service. Vandaag heb ik de faktuur betaald.
maandag 10 juli 2017
Debbie A
Die was overigens zeer naar wens.
maandag 10 juli 2017
Gertha
Alle spullen binnen en ziet er mooi uit.
maandag 10 juli 2017
Jarno G
De stempels heb ik vandaag in goede orde ontvangen, dank daarvoor! Het bedrag ga ik vandaag overmaken.
maandag 10 juli 2017
Karin van E
Goede service, goede stempels!
maandag 10 juli 2017
Frans van der M
Ik heb inderdaad de stempel voor mijn dochter ontvangen. De verpakking was keurig dus is alles in goede orde ontvangen. We hadden wat problemen met hoe het kartonnetje te vervangen. Die beschrijving mag wat duidelijker, want je bent bang dat je de stempel sloopt voordat je hem werkelijk gaat gebruiken. Op de site stond dat de stempel lila was en ik zocht paars. De levering van het extra stempelkussen meldde violet en wat we uiteindelijk kregen was toch volgens ons allebei, mijn dochter en ik, gewoon paars. Precies wat zij wilde. De stempel zelf was exact wat ik besteld had en dat is tenslotte het belangrijkste. Samengevat, prima levering. Ze wilde nog een andere stempel, maar dat had minder haast. We komen dus nog wel terug binnenkort. Mocht iemand een stempel nodig hebben, dan zullen wij jullie zeker aanbevelen. Mochten jullie nog een tip op prijs stellen. Ik, en velen met mij, bezitten geen CAD software. Ik heb de tekening met powerpoint gemaakt en de dia geëxporteerd als JPEG. Als jullie iets konden regelen dat je bij de upload ook automatisch kunt schalen naar een stempelformaat, zou dat handig zijn. Ik het de tekening diverse versies moeten laten doorlopen om te komen tot een nette vlakverdeling. Dat was nogal een leerproces, om niet te zeggen een hoop gepruts. Ik zou me zo kunnen voorstellen dat potentiële klanten in dat proces afhaken. Ik was nogal gemotiveerd om door te zetten. Ik denk dat het simpele eindresultaat relatief veel moeite heeft gekost.
maandag 10 juli 2017
Denny E
Bedankt voor uw reactie en complimenten voor de service. Wij zien de stempel wel verschijnen.
maandag 10 juli 2017
Edith de V
Bovenstaande bestelling geheel naar wens ontvangen. Prima service en snel.
maandag 10 juli 2017
Pieter H
De bestelling is in goede orde aangekomen. het stempel werkt perfect.
maandag 10 juli 2017
creative company
zeer tevreden over de kwaliteit, snelheid en goede service!
maandag 10 juli 2017
Mariëlle H
Niets anders dan lof voor jullie collega! Ontzettend goed geholpen! Blij mee.
maandag 10 juli 2017
Theo C
Ik ben erg tevreden met de stempel die ik heb ontvangen. Hij is erg nauwkeurig uitgesneden en geeft daardoor een strakke afdruk. Ik ben ook erg tevreden met de service. Ik werd er door een medewerker op gewezen dat mijn oorspronkelijke ontwerp wellicht niet mooi uit zou komen. Op haar advies heb ik het ontwerp aangepast en ik ben er blij mee dat ik dat gedaan hebt.
maandag 10 juli 2017
Jeroen van der H
Hierbij mijn feedback op uw dienstverlening: positief vind ik de lay-out van de website van Onlinestempels. Hierdoor zijn de te bestellen artikelen snel te vinden. Minder ben ik te spreken over de (on-)mogelijkheid om telefonisch met u in contact te treden. Ook het op beide zijden van 1 A4 bedrukken van zowel de factuur als de pakbon en deze met de bestelling meesturen vergemakkelijkt het zoekraken van met name de factuur.
maandag 10 juli 2017
Hilbert H
De stempel in goede orde ontvangen
maandag 10 juli 2017
Joris G
Wij hebben de stempel die je voor ons gemaakt hebt ontvangen! Daarvoor onze hartelijke dank!
maandag 10 juli 2017
Peter V
Hartstikke bedankt, prima stempel
maandag 10 juli 2017
Suzanne
prima gelukt, stempels doen inmiddels hun werk. Bedankt.
maandag 10 juli 2017
Eer
Ik kan heel kort over de door u geleverde stempel zijn Zeer tevreden over de levering en de stempel, prima kwaliteit voor een scherpe prijs!
maandag 10 juli 2017
Pieter H.
Stempel prima!
maandag 10 juli 2017
Sandra T
Bij deze wil ik laten weten dat ik uitermate tevreden ben over jullie service en aflevering van de stempels. Wat ik bijzonder op prijs stelde, was dat er van jullie kant extra vragen kwamen n.a.v. mijn bestelling. Hiermee werd het ontwerp verbeterd. Dit was niet nodig geweest, maar maakt het daardoor wel extra mooi. Dat maakt dan toch het verschil. Petje af! Weer een tevreden klant erbij.
maandag 10 juli 2017
Rob L
Prima kwaliteit, alleen de stempel is te groot, maar dat is mijn eigen fout ! Ik ga een nieuwe bestellen.
maandag 10 juli 2017
Michel S
Prima service en snelle levering. Een leverancier die ik zeker zal aanbevelen.
maandag 10 juli 2017
Michel V
De stempel is precies wat ik besteld heb.
vrijdag 30 juni 2017
Cashea
Ik wou even laten weten dat ik ongelooflijk blij met mijn stempel! Wauw, hji is echt supermooi gelukt! Dankjulliewel!
donderdag 29 juni 2017
Tania
De stempel is inderdaad goed aangekomen. Een beetje later dan ik verwacht had. Heb reeds de betaling gedaan. Dank voor onze samenwerking.
donderdag 29 juni 2017
Guinevere L
Ons ontwerp van stempel (een figuur) had eerst te fijne lijntjes, maar we werden direct hiervan op de hoogte gebracht. Erg vlotte dienstverlening en levering. Stempel is precies zoals gewenst!
donderdag 29 juni 2017
Bruno F
Zeer tevreden!
donderdag 29 juni 2017
Johan
Excellent Stamp for very reasonable price. Many thanks
donderdag 29 juni 2017
Lieve H
Wij zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling van ons bestellingen. Tip: het zou handig zijn indien we voorgaande bestellingen nog kunnen raadplegen zodat we niet telkens opnieuw de stempel moeten ontwerpen en opmaken.
donderdag 29 juni 2017
Jurgen B
TOP !!
donderdag 29 juni 2017
Mineta
Bestelling goed ontvangen - Het produkt beantwoorde volledig aan mijn wensen en uw tussenkomst in verband met de maat is zeer gewaardeerd.
woensdag 14 juni 2017
Bart van der M
Ik ben erg te spreken over jullie service. De stempel is mooi geworden en het mailcontact was spoedig, zorgvuldig en prettig. Wat mij persoonlijk had geholpen is als de duidelijke richtlijnen van de aan te leveren afbeelding van tevoren duidelijker waren geweest. Het kan echter ook aan mij liggen dat ik die op de website niet heb opgezocht. Misschien is het handiger om deze ook in het online bestellingsproces te verwerken (bijv. bij het uploaden van de afbeelding). Dat scheelt een hoop heen en weer gemail.
woensdag 14 juni 2017
Dick H
Alles in goede orde ontvangen, waarvoor dank.
woensdag 14 juni 2017
Mike B
Dank voor de goede en snelle service!
woensdag 14 juni 2017
Tijn van der B
Goed geregeld en heb betaling al gedaan.
woensdag 14 juni 2017
Droppie B
De stempel is goed ontvangen en prima in gebruik
woensdag 14 juni 2017
Franklin van Z
Hierbij wil ik u laten weten, dat ik uitermate tevreden ben over de 4 stempels, die ik ondertussen online gekocht heb.
woensdag 14 juni 2017
Cora de G
Hartelijk bedankt voor de supersnelle levering van mijn stempel. Ziet er prima uit!
dinsdag 13 juni 2017
Luigi S
We kunnen U mededelen dat we zeer tevreden zijn over het door U geleverde product. In de toekomst zullen we alvast nog op uw bedrijf beroep doen.
dinsdag 13 juni 2017
Nicole De W
Bedankt voor de snelle service en de prachtig afgewerkte stempels. Ik beveel ze aan iedereen aan.
dinsdag 13 juni 2017
Kris O
Ik ben zeer goed en correct geholpen na het plaatsen van mijn bestelling. De levering was zeer snel aangekomen. Levering was niet volledig (een extra stempelkussen ontbrak) Nalevering was onmiddellijk behandeld en ook zeer vlot geleverd. Dus over het algemeen ben ik zeer tevreden, foutjes kunnen gebeuren, maar het oplossen van deze foutjes loopt niet altijd even vlot. Bij jullie was dit echter niet het geval en de klachtenafhandeling gebeurde correct en snel, waarvoor dank.
dinsdag 13 juni 2017
Bram M
De stempels zijn goed aangekomen en zijn top!
dinsdag 13 juni 2017
Lonneke J
Het is vandaag toch binnen gekomen en ik ben er heel blij mee! Hartelijk bedankt,
dinsdag 13 juni 2017
Philip S
OK !
dinsdag 13 juni 2017
Ben Van D
Ik vandaag de stempel ontvangen en ziet er perfect uit, waarvoor dank
dinsdag 13 juni 2017
Elke D
Perfecte service, levering en producten!
dinsdag 13 juni 2017
EPIC
Tevreden met de bestelling.
dinsdag 13 juni 2017
Jurgen D
Zeer correcte service. Uitermate hulpvaardig bij een iets minder kwaliteitsvolle JPEG die ik had doorgestuurd. 10/10 !
dinsdag 6 juni 2017
Katleen P
Prima service!!!
dinsdag 6 juni 2017
Martje G
De stempel is geleverd en zag er prima uit waarvoor dank!
dinsdag 6 juni 2017
Roger O
Thankyou for your email. The service we received with our order, particularly the ease of placing the order via the web site and the speed with which the order was sent to us, was very good. Thankyou
maandag 29 mei 2017
Liesbeth E
Bedankt, goede service. Fijn dat jullie meedenken als je het idee hebt dat het niet klopt!
maandag 15 mei 2017
Barry van der W
Ben tevens zeer te spreken over de kwaliteit van jullie product.
maandag 15 mei 2017
Ilona
Niets dan positiefs! Ik vroeg online hulp want ik zat wat te knoeien en ik kreeg die onmiddellijk. Ik kon direct verder dankzij een duidelijke uitleg en de stempel werd snel en volledig naar wens gemaakt en afgeleverd. Dikke pluim voor jullie efficiëntie en klantvriendelijkheid!
maandag 15 mei 2017
Mitch Bl
ik vond het al vreemd, ik had een order geplaatst op jullie website. daarbij kreeg ik ook direct een email waarin staat dat de order succesvol is geplaatst. vervolgens een mail dat het product klaar staat voor verzenden. uiteindelijk kreeg ik binnen een paar werkdagen mijn bestelling binnen.HELEMAAL TOP! Echter, daar bleef het bij. Tot mijn verbazing heb ik geen factuur binnengekregen. Wel een bericht met daarin mijn bestelling incl btw. maar geen factuur met daarop het rekeningnummer waar ik het verschuldigde bedrag naar mag overmaken. zodoende wachtte ik af, totdat ik een betalingsherinnering van jullie binnenkreeg. Wellicht kunnen jullie hier iets mee! Het product dat ik bij jullie heb laten maken is echt top! Binnenkort volgt er een nieuwe bestelling. ik ben momenteel bezig met het ontwerpen daarvan.
maandag 15 mei 2017
Margrit M
Wij zijn zeer tevreden over de stempel
maandag 15 mei 2017
Sandra M
Mijn beste, Ik ben heel erg tevreden over jullie service en geef jullie een dikke 10! Fijn weekend!
maandag 15 mei 2017
Nel V
Wij zijn zeer tevreden over het product en uw snelle levering!
maandag 15 mei 2017
Carlos L
Bedankt voor de correcte stempel. Kwaliteit en prijs zijn zeker OK.Groeten.Ik heb een vakantiehuis in Kuurne Belgie, meer bepaald een boerderijtje, en ik gebruik die stempel om een notatje te maken. See you at Cosy Countryhouse te boeken via AIRBNB!!!
maandag 15 mei 2017
mr. J.C.A. de K
Prima producten, maar de levertijd vond ik veel te lang (plm 7 dagen !!!!)
maandag 15 mei 2017
Annabel van O.
Beste, Hierbij mijn feedback: - Goede communicatie rond de geschiktheid van de doorgestuurde afbeelding (resolutie...) - Snelle levering - Goed product (geen randjes, gemakkelijk te hanteren etc.) Bedankt!
maandag 15 mei 2017
Siergrind L
Alweer een prima product voor een superprijs ontvangen
maandag 15 mei 2017
Kevin
Erg blij mee! We hadden de stempels snel nodig ivm herinneringen naar klanten toe, gelukkig konden we door de snelle levering de herinneringen snel en opvallend versturen.
maandag 15 mei 2017
ir. Jeroen de V
Helemaal tevreden met de afhandeling van de bestelling en de kwaliteit van de stempel,
maandag 15 mei 2017
Andre H
Prima stempelkussen. inmiddels gemonteerd op de bestaande stempel en werkt prima. klant blij.
maandag 15 mei 2017
Edward G
Bestelling 71813456 goed en netjes ontvangen. Goede service, snelle levertijd.
maandag 15 mei 2017
Willy L
Vorige maand het stempeltje in goede orde ontvangen. Per ongeluk had ik 2x de order geplaatst, maar dit hebben jullie heel netjes toch ongedaan gemaakt, waarvoor mijn waardering.
maandag 15 mei 2017
Vincent de H
over de bestelling heb ik niet zoveel te melden. Ik wil u alleen alten weten dat ik erg tevreden ben met de snelheid en met de accuratesse waarmee gewerkt is. Verder heb ik geen op- of aanmerkingen. wellicht dit nog: als iemand ernaar vraagt, zal ik naar u verwijzen. hartelijke groet,
maandag 15 mei 2017
Gerrianne B
Zeer nette service! Word goed meegedacht. Ik ben tevreden over het resultaat!
maandag 15 mei 2017
Wilfred van W
De bestelling is prima verlopen.
maandag 15 mei 2017
Michiel
Ik ben heel tevreden van de inmiddels geleverde top secret stempel en jullie hulpvaardigheid.
maandag 15 mei 2017
Yoël
zoals gewoonlijk, dik tevreden met het door jullie geleverde product en de service.
maandag 15 mei 2017
Mariëlle O
Weer supersnel geleverd en precies hoe ik het wilde dus tot de volgende keer!
maandag 15 mei 2017
Nicole H.
Prima in orde.
maandag 15 mei 2017
Martin van der E
Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke en snelle service van jullie. Bedankt.
maandag 15 mei 2017
Mohamed B
Ik ben zeer Tevreden
maandag 15 mei 2017
Hans
Jullie stempel in goede order ontvangen en werkt prima. Bedankt.
maandag 15 mei 2017
rachida R
Wir haben den Stempel und sind sehr glücklich, erhalten!
maandag 15 mei 2017
Ena H
Super tevreden met het resultaat van de bestelde stempels!! Bedankt,
maandag 15 mei 2017
Roos N
De order is correct en snel uitgevoerd. Tevreden over de service.
maandag 15 mei 2017
Corine
Wij zijn tevreden met het product, maar we vinden de levertijd wel veel te lang.
maandag 15 mei 2017
Tom D
De stempel doet het prima. al bijna versleten ;-)
maandag 15 mei 2017
Hans van de P
Prima service, levering loopt ondanks met de gewone post verstuurd via een verzendorganisatie. Nu onbekend wanneer deze aan de deur staan. Het stempelkussen is wat matig, de stempel pakt regelmatig te weinig inkt, resultaat een onvolledige afdruk.
maandag 15 mei 2017
Patrick K
Mijn feedback is als volgt: Het bestelproces is eenvoudig en soepel verlopen. Ik leverde mijn afbeelding aan en kreeg in slechts enkele minuten een mail met daarin een zekerheidsvraag van een van uw medewerkers, om zeker te zijn van een juiste opdracht. Dit is wat mij betreft een top manier om met dergelijke bestellingen om te gaan, zo wordt het voor mensen die niet exact weten hoe een afbeelding in uw product verwerkt wordt, erg aangenaam en goed mogelijk om toch een bestelling te plaatsen. De stempel was snel geleverd en hij ziet er goed uit. De kwaliteit is naar wens, voor de prijs is het een zeer goede aankoop geweest. De inkt is van goede kwaliteit, we zullen in de toekomst bij vervanging van de inktkussens dus ook zeker weer voor uw webshop kiezen. Ik zal ieder die een product in deze categorie wil aanschaffen ten zeerste aanraden dat op uw website te doen. Bedankt,
maandag 15 mei 2017
Danielle T
Ik ben zeer tevreden over de snelheid en correcte service, van begin tot eind. TOP!
maandag 15 mei 2017
Marc S
Jullie hebben weer super geholpen. Een oude bestelling was via mail gemakkelijk opnieuw te bestellen en zeer snel in huis. Hulde! Hartelijke groet!
maandag 15 mei 2017
harold
Goed geregeld allemaal. Nette stempel.
maandag 15 mei 2017
Stefaan De R
Alles was in orde
maandag 15 mei 2017
Philip S
Alles OK !
maandag 15 mei 2017
Jasper van der K
De stempel werkt prima.
maandag 1 mei 2017
Thomas
Nogmaals bedankt om ons op het mogelijke kwaliteitsverlies te wijzen. Via deze weg wou ik u even laten weten dat we zeer tevreden zijn met het resultaat (zie bijlage).
maandag 1 mei 2017
Remco De G
Wij zijn heel happy met de bestelling, zowel de suggestie voor aanpassing van de stempel, als de snelheid en kwaliteit ervan. Waarvoor dank trouwens! Tot de volgende bestelling.
maandag 1 mei 2017
Bruno D
De stempeltjes zijn al volop in gebruik. Is goede kwaliteit maar dat wist ik al omdat ik van dat merk nog andere stempels heb.
maandag 1 mei 2017
Nele
Mooi gedaan, snelle levering
maandag 1 mei 2017
Aline
heel tevreden over de stempel!
maandag 1 mei 2017
Emilie D
Wij hebben de bestelling goed ontvangen, waarvoor dank.
maandag 1 mei 2017
Chantal C
Uitstekende service Bedankt
vrijdag 28 april 2017
Lajos L
Tot nu toe zijn mijn bestellingen bij u tot volle tevredenheid prima afgewerkt!
vrijdag 28 april 2017
Fedor K.
De stempel is top!!
vrijdag 28 april 2017
P. H
Uw stempel in goede orde ontvangen. Was precies zoals de bedoeling was. Erg vriendelijke bestelwijze.
vrijdag 28 april 2017
Elke V
Zojuist heb ik de stempel ontvangen. Hij ziet er goed uit, bedankt voor de service!
vrijdag 28 april 2017
Sandra
Ik heb zojuist het nieuwe kussentje mogen ontvangen en hij ging er zo in, geweldig! Deze past perfect! En hij doet het ook nog eens ;) Heel hartelijk dank voor de goede service!
vrijdag 28 april 2017
Hans H
Dank voor de snelle levering van de door mij bestelde stempels
vrijdag 28 april 2017
Margareth B
ik heb vandaag mijn stempels ontvangen en ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de uitstekende service en het meedenken. Dit zijn prachtstempels, precies zoals ik in gedachten had. Dank je wel, dit is klantgerichtheid en klantvriendelijkheid ten top!
maandag 24 april 2017
Arnold W
De levering van de stempels liet even op zich wachten, maar gelukkig kwamen ze binnen net op de ochtend dat ik ze nodig had, dus alles ging goed Service en afhandeling was heel netjes en heb geen enkele klacht, ben tevreden over het bedrijf en de serieuze manier van aanplak
maandag 24 april 2017
Bas
Ik heb alles ontvangen en de stempel is top.
maandag 24 april 2017
Raymond W
Wij hebben middels internet bij jullie twee stempels besteld met identieke tekst. De tekst / layout was duidelijk op te stellen ook het kiezen van de juiste stempel was duidelijk. Wat de prijs betreft kan ik geen oordeel geven omdat ik mij niet de moeite heb genomen om op andere site''s te kijken.
maandag 24 april 2017
J. de V
Helemaal tevreden.
dinsdag 18 april 2017
Eric V.
Bestelling zeer snel ontvangen en het product is top. Bedankt voor de uitstekende service!
dinsdag 18 april 2017
Marie-France T
Alles heel goed, de stempel en de snelle levering! Dank u
dinsdag 18 april 2017
Dirk De L
Bestelling is perfect verlopen. Met dank!
dinsdag 18 april 2017
Sofie V
Wij hebben uw bestelling goed en snel ontvangen, waarvoor beste dank.
dinsdag 18 april 2017
Patrick L
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de stempel. Het lijkt ons een goed idee om de instellingen en de vervanging van de inktvoorraad niet alleen op de doos te voorzien, maar ook op een flyertje. Ook lijkt het me een goed idee om al een inktvoorraadje mee te sturen. Er zijn alleszins nog collega''s geïnteresseerd omdat er kortelings personeelswissels zijn geweest.
dinsdag 18 april 2017
Marco de J
heb de stempel zojuist ontvangen en getest, en ik wil jullie mijn complimenten maken over het resultaat, (want ik weet dat mijn origineel niet al te scherp was) ben er zeer content mee, heel er bedankt!
dinsdag 18 april 2017
Steven T
Bedankt voor de snelle en correcte levering.
dinsdag 18 april 2017
Marloes
Alles altijd al zeer goed ontvangen, een tevreden klant, Jullie zien me zeker nog terug!
dinsdag 18 april 2017
Frans Van R.
Wij hebben uw bestelling vlug en zeer goed ontvangen bedankt
dinsdag 18 april 2017
Isabelle
Hartelijk bedankt voor de stempels, ik ben er heel tevreden over. Ook bedankt voor de eerdere waarschuwing dat het bestand niet goed was, zo is alles perfect in orde geraakt.
donderdag 13 april 2017
Marc E
prima kwaliteit en snelle en correcte afhandeling en levering
donderdag 13 april 2017
Luc B
De bestelling is geleverd en helemaal naar wens
zondag 9 april 2017
Bram en Marianne
Wij zijn zeer tevreden!
zondag 9 april 2017
Christian V
Zeer tevreden. Snel en professioneel uitgevoerd werk aan correcte prijs.
donderdag 30 maart 2017
Frieda B
alles prima in orde! Dank U voor de goede en snelle service
donderdag 30 maart 2017
Ben S
Enkel zeer positieve feedback. Zowel het meedenken voor de meest gepaste oplossing als de afhandeling zijn vlekkeloos verlopen.
donderdag 30 maart 2017
Emmy S
zoals steeds zijn wij zeer tevreden met de bestelling,kwestie van op tijd zijn,goede verpakking etc. Wij blijven met u verder werken.
donderdag 30 maart 2017
Anne T
Tevreden over de snelle en correcte levering. Het geleverde materiaal voldoet zeker aan de verwachtingen. In gedachten te houden voor toekomstige bestellingen.
donderdag 30 maart 2017
Alexander De W
Wij zijn zeer tevreden over onze stempels. Wij bedanken I.I. die ons zeer goed heeft geholpen met de resolutie.
donderdag 30 maart 2017
Sandra
uw order werd goed ontvangen en prima uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
donderdag 30 maart 2017
Tine D
De stempel is beter uitgekomen dan verwacht, leuk! Bedankt!
donderdag 30 maart 2017
Anneke
We zijn heel tevreden over de vlotte en snelle levering en over de kwaliteit van het product.
donderdag 30 maart 2017
Kristof
Alles perfect verlopen... service is perfect zoals hij is ... houden zo ;) Bedankt !
dinsdag 28 maart 2017
Niek J. T
Stempel is in goede orde ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.
dinsdag 28 maart 2017
Corina H
Vanochtend had ik u laten weten dat ik mijn stempel nog niet had mogen ontvangen... Ik weet niet of dit nu toeval is maar het pakje is zojuist bezorgd!!! Ik vond dat het al met al lang heeft geduurd.... Je zou bijna denken dat dit uit China kwam en dan staat er op het doosje ook nog priority. Maar vooruit hij is er en dat laat ik u dan ook netjes weten. Prachtig gemaakt en stempelt netjes...eens kijken hoe lang hij mee gaat. Mijn dank!
dinsdag 28 maart 2017
Paul O
Het stempel is op het juiste adres aangekomen en voldoet aan alle verwachtingen.
dinsdag 28 maart 2017
diny v
Erg tevreden over het product. Echt wat we gehoopt hadden. Chapo!
dinsdag 28 maart 2017
Willemien van B
Mijn feedback is dat dit alles super snel en goed geregeld was! Super fijn!
dinsdag 28 maart 2017
Wanda R
Pakketje werd door DHL bezorgd, 3x een poging maar er was elke keer niemand op kantoor, toen had de DHL bezorger het pakket maar in de bak gedaan met de gele deksel, dat bleek dus de vuilnisbak te zijn die geleegd werd. Ik viste het pakketje uit de vuilnisbak terwijl ik aan het begin van de straat al de vuilniswagen zag rijden. Jullie kunnen beter gebruik maken van post.nl
zondag 26 maart 2017
Josefine
Jullie hebben voor onze vereniging een prachtige stempel afgeleverd, ook al was ons logo geen eenvoudige tekening is deze tot in de kleinste detail geslaagd Goed werk geleverd
zondag 26 maart 2017
Liesbeth R
Wij zijn zeer tevreden van geleverde datumstempel.
zondag 26 maart 2017
Jos T
Alles is naar wens verlopen. Dank u.
dinsdag 21 maart 2017
Nathalie
Bedankt voor de vlotte levering!
dinsdag 21 maart 2017
Alexander De W
Onze vorige stempel is goed aangekomen. Wij zijn hierover zeer tevreden, daarom hebben wij 2 nieuwe stempels besteld.
dinsdag 21 maart 2017
Elke V
Zeer vlotte service en perfecte kwaliteit!
maandag 20 maart 2017
Roos T
De stempel die ik heb besteld stempelt fijn. De eerste stempel, een houten, die stempelde voor geen meter. Daarbij kon ik de druk niet zo verdelen dat alle letters inkt afgaven.
maandag 20 maart 2017
Marjelle van der P
In goede orde hebben wij de stempel ontvangen.
maandag 20 maart 2017
R.A.
Dank voor de terugkoppeling; topservice!
maandag 20 maart 2017
Joep E
de stempels zijn top!
maandag 20 maart 2017
Diana K
Stempels hebben we in goede orde ontvangen! Wij zijn zeer tevreden!
maandag 20 maart 2017
Hannemie van O
Bedankt voor de goede en snelle levering.
maandag 20 maart 2017
Hans G
Snel geleverd en een kwalitatief prima product! Volgende keer zal ik weer bij jullie bestellen!
maandag 20 maart 2017
Diana van B
Inmiddels heb ik de stempels in goede orde ontvangen en ben er heel blij mee!!!
zaterdag 18 maart 2017
Peter van K
Mooie houten stempels met fraaie precies passende stempels. Goed idee ook om op de zijkant van de houten houder een symbool te zetten welke stempel het is. Heel fraai gedaan hartelijk dank daarvoor.
zaterdag 18 maart 2017
John
Super de luxe!
zaterdag 18 maart 2017
frank v E
De stempel is goed aangekomen en voldoet aan wat ik wilde ??
zaterdag 18 maart 2017
Cathy S
snel en tijdig
zaterdag 18 maart 2017
Jan H
Dank, het is naar wens Met groet
vrijdag 17 maart 2017
Charles
Stempel zag er super goed uit.
vrijdag 17 maart 2017
Sjoerd
Met het resultaat zijn we erg blij en we willen graag betalen.
vrijdag 17 maart 2017
Martine Van O
Wij zijn zeer tevreden over deze stempel en zullen in de toekomst zeker nog van uw diensten gebruik maken.
donderdag 16 maart 2017
Myriam M
Bedankt voor de snelle en goede levering. Ik ben zeer tevreden over uw diensten. Vriendelijke groeten.
donderdag 16 maart 2017
T.V.
Dat was in orde, het apparaat werkt naar behoren.
donderdag 16 maart 2017
Esther K
Goede kwaliteit stempel, vonden het wel jammer dat er geen ''voorbeeldafdruk'' van de stempel bovenop de stempel zit. Als je verschillende stempels hebt, weet je zo niet welke stempel je moet hebben.
maandag 13 maart 2017
Hannelore G
Goede service, perfecte stempel, snel geleverd, goede prijs! Alles dus dik in orde!
maandag 13 maart 2017
Alida D
Ik ben erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelde stempel.
maandag 13 maart 2017
Peter H
Bestelling voor herhaling vatbaar! Ook de communicatie verliep snel en efficiënt. Kortom, een aanrader!
maandag 13 maart 2017
Jolien V
Ik ben zeer positief over de bezorging van de bestelde stempel. Alleen, omdat ik geen bedrijf ben, zou het nog aantrekkelijker zijn om via iDeal te kunnen betalen vanaf de site en niet achteraf per factuur.
maandag 13 maart 2017
Denise K
Allereerst bedankt voor de snelle levering en de goede kwaliteit van de stempel, erg blij mee!
maandag 13 maart 2017
Patrick U
mooie degelijk stempel. Echter levertijd veel te lang. Heb in afwachting van jullie levering een identieke stempel gekocht bij de plaatselijke drukker. Hier was de levertijd 2 dagen. Bij jullie 8 dagen. Werkpunt.
donderdag 9 maart 2017
Janno van C
Perfect product met snelle levering! Betalen per factuur zou verbeterd kunnen worden met meer betaalopties (ideal/paypal/creditcard). Ga zo door!
woensdag 8 maart 2017
Christel M
Ik heb de stempel ondertussen goed ontvangen en de details kwamen eveneens zeer goed door dus ik was tevreden en heb daarom een extra stempel (weliswaar in een iets kleiner formaat) aangekocht. Alvast bedankt voor uw hulp en de goede service!
woensdag 8 maart 2017
Woody Original
Prima product, niets op aan te merken.
woensdag 8 maart 2017
Harry Van B
de stempel snel ontvangen, de kwaliteit is meer dan prima
maandag 6 maart 2017
Chris B
Ik ben zeer tevreden over de makkelijke bruikbaarheid van de site alsook de snelle levering!
woensdag 1 maart 2017
Dana C
Zeer tevreden. Goede en snelle service zeer mooi resultaat.
woensdag 1 maart 2017
Sophie W
Snelle levering, niet duur en zeer mooi resultaat! Snelle mail bij vragen! Chapeau!
woensdag 1 maart 2017
Inge N
De stempel voldoet tot nu toe prima.
woensdag 1 maart 2017
Jiske Van H
Erg prettig geholpen en de kwaliteit is ook goed! Wij zijn erg tevreden over het contact en de snelheid van handelen.
dinsdag 28 februari 2017
Barbara N
De bestelling in goede orde ontvangen op een adequate manier!
maandag 27 februari 2017
Frank H
Met plezier reageer ik op uw verzoek om feedback over mijn bestelling bij onlinestempels.nl op 9-2-2017. Ik ben zonder uitzondering zeer tevreden over de dienstverlening en producten van Onlinestempels. Waar het de laatste keer echter dreigde "mis" te gaan is dat ik al snel een mail kreeg dat de bestelling verzonden was, maar het vervolgens vele dagen duurde voordat ik hem ontving. Gezien de complexiteit van het bezorgproces en drukte bij de bezorgdiensten dacht ik er goed aan te doen vrij snel contact met u te zoeken. Dat contact verliep overigens ook weer vlot en to-the-point. Wat de medewerker mailde, klopte exact en een dag later had ik de bestelling inderdaad in huis. Iets te vroeg "gepiept" dus! Punt van verbetering voor Onlinestempels zou zijn om - zoals andere onlineshops vaak wel doen - klanten bij de bevestiging van de verzending van de bestelling een track & tracecode te geven, zodat ze de zending kunnen volgen. Zeker als die internationaal plaatsvindt. Aan de andere kant kan ik me voorstellen dat daar een bepaald kostenplaatje aanhangt, waardoor het voor bestellingen van een lager orderbedrag een relatief dure oplossing is. Maar die beoordeling laat ik graag aan u! Uit mijn reactie kunt u opmaken dat ik de bestelling inmiddels in goede orde heb ontvangen en dat de kwaliteit van het product weer onverminderd goed is.
maandag 27 februari 2017
Bart P
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde stempel. Volledig zoals we gedacht hadden en evenzo de levertermijn.
vrijdag 24 februari 2017
Praktijk Hoevense Veld
Prima gegaan!
vrijdag 24 februari 2017
Ellen S
Stempels besteld en correct uitgevoerd, op tijd verstuurd en enkele dagen later ontvangen. Positief.
donderdag 23 februari 2017
Ine V
ik kan niet anders dan lovend zijn over jullie werkwijze. Snelle levering en afhandeling. Top
woensdag 22 februari 2017
Madeleine R
De stempel was prima en voldeed perfect aan onze verwachtingen. Prima begeleiding/feedback na het uploaden van de pdf. Hartelijk dank.
woensdag 22 februari 2017
Linda D
ik heb de stempel goed ontvangen en alles is perfect in orde
woensdag 22 februari 2017
Pieter B
ik kan er kort over zijn: prima kwaliteit stempels, zoals we van jullie gewend zijn. Ook prima snelle levering, binnen twee werkdagen. Niets te klagen, ga vooral zo door!
woensdag 22 februari 2017
Ilona H
Wij hebben de stempel in goede orde ontvangen en zijn tevreden over hoe de bestelling gegaan is. Snelle levering.
maandag 20 februari 2017
Marc B
Ik ben heel tevreden over de stempel die jullie gemaakt hebben en mij op een snelle manier bezorgd hebben.
maandag 20 februari 2017
Kim R
Hallo, Mij werd gevraagd om feedback over de bestelde stempels. Ik ben super tevreden met de geboden service. Mijn plaatjes waren van te lage kwaliteit en niet bruikbaar voor de stempels. Zonder extra kosten hebben jullie mijn plaatjes geschikt gemaakt voor het bestellen. Ook hebben jullie geholpen met de benodigde inkt etc. Geweldig! Ook werden de stempels snel bezorgd. Bedankt voor de goede service!!
maandag 20 februari 2017
Ineke Z
Middels dit berichtje laat ik u weten zeer tevreden te zijn met de kwaliteit van het door ons bestelde product en ook hebben wij het in goede orde ontvangen. Onze hartelijke dank hiervoor
maandag 20 februari 2017
Arjen de J
Ik had een stempel met logo besteld en deze werd snel en goed geleverd. Mooie afdruk en degelijke kwaliteit.
vrijdag 17 februari 2017
Jacqueline van A
Ik ben zeer tevreden over de stempel. Het is een echt ouderwetse stempel, vintage noemen ze dat tegenwoordig! Ik ben er super blij mee en ik had hem in "no time" thuis. Dank je voor de goede service.
vrijdag 17 februari 2017
Jordy P
Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen.
vrijdag 17 februari 2017
Christine V
snelle en accurate service: gewoon top!
donderdag 16 februari 2017
Unsal Transport
Super stempels
donderdag 16 februari 2017
Michel A
Ik ben alleen maar positief over jullie diensten. Vooral de mogelijkheid om op de website een stempel te maken, op te slaan en later verder te gaan vond ik goed. Prima prijzen ook. Dus, van mij een dikke pluim!
woensdag 15 februari 2017
Toon M
De stempel is in goede orde ontvangen en doet aan mijn verwachtingen.
woensdag 15 februari 2017
Awa B
De stempel goed ontvangen, duurde echter wel 10 dagen. Jammer dat niet naar een postbus wordt verzonden. Het product voldoet verder aan de verwachtingen.
woensdag 15 februari 2017
Vincent
Stempels aangekomen, en ze zijn perfect. Merci voor de goede opvolging
maandag 13 februari 2017
W.J. H
Wij hebben de stempels in goede orde ontvangen en de kwaliteit is prima. De late bezorging was tenslotte onze eigen fout.
maandag 13 februari 2017
Cat
levering en stempel zijn PRIMA BELLISSIMA dank jullie wel!
maandag 13 februari 2017
Ingrid G
Dank ben tevreden over de stempels. Heb de bestel procedure door een externe moeten laten regelen aangezien binnen onze organisatie geen opties waren op de juiste manier files van de handtekeningen aan te leveren. Zou handig zijn als dat ook bij jullie afgestemd en geregeld kon worden. Verder tevreden, snel geleverd.
maandag 13 februari 2017
Jan T
Bestelling is perfect uitgevoerd en afgeleverd Zeer tevreden.
maandag 13 februari 2017
Dayna M
"Voor 14 uur besteld, de bestelling word dezelfde dag nog verwerkt", hetgeen dat in de schijnwerpers staat. Maar na het plaatsen van de bestelling, vond ik na meerdere klikken dat de bestelling pas na 5-7 dagen word geleverd. Dit vond ik een beetje misleidend. Voor de rest waren we zeer tevreden.
vrijdag 10 februari 2017
Martin
Kwaliteit en snelle levering. Jullie ga ik onthouden voor een volgende keer.
dinsdag 7 februari 2017
Chantal
De stempels zijn goed aangekomen. Mooi op tijd. Goed van kwaliteit. Een tevreden klant.
dinsdag 7 februari 2017
Toni K
de stempel is in goede orde ontvangen. Kwaliteit e.d. is niets op aan te merken. Het transport duurde echter wel langer dan verwacht, terwijl naar mijn mening het transport niet echt goed te volgen was (eigenlijk kreeg je alleen maar te zien dat het pakketje lang op dezelfde plaats was). Voor de rest geen opmerkingen van deze zijde.
dinsdag 7 februari 2017
Leonard de W
Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering van de bestelde stempels.
dinsdag 7 februari 2017
Anita B
Begin december 2016 heb ik 5 stempels besteld bij jullie. ik had wat moeite met aanleveren van de juiste bestanden. ik ben snel en heel plezierig geholpen door een van jullie medewerkers en ben dan ook zeer tevreden. de stempels zijn enthousiast ontvangen.
dinsdag 7 februari 2017
Mireille S
Dank voor de supersnelle service! We hadden de stempel nog op tijd voor de beurs. Heel fijn!
dinsdag 7 februari 2017
Martin D
De dienstverlening is in alle opzichten goed (gebruiksvriendelijke bestelmethode - snelle levertijd - facturering nadien). Op een schaal van 1 tot 10 een 10. De stempels zijn geleverd conform de spec.
dinsdag 7 februari 2017
Peter van G
Alles prima gegaan, bedankt!
dinsdag 7 februari 2017
Tanja G
We hebben de stempel in goede orde ontvngen. Nadeel is dat we hem helaas niet kunnen gebruiken waarvoor gekocht. We stempelen op iets gladder papier waardoor de inkt niet droogt en we een aantal klanten met vlekken op hun kleding hebben van de stempelinkt. Levering oke, lettertype oke, inkt niet bruikbaar. Zou erg fijn zijn als dit werd vermeldt op jullie website dat de inkt alleen te gebruiken is op normaal papier.
dinsdag 7 februari 2017
Andy L
Top service!
maandag 6 februari 2017
Ellen M
Wij zijn heel tevreden over de stempel. Zowel qua levertijd als que kwaliteit.
maandag 6 februari 2017
Mariëlle O
Super snel, goed meegedacht! Wij zijn zeer tevreden en weten jullie te vinden als we weer iets nodig hebben..
maandag 6 februari 2017
Cristel en Mario
Zoals ik, bij ontvangst, al laten weten had is de bestelling goed aangekomen en is de stempel reeds in gebruik, alles tiptop in orde !
maandag 6 februari 2017
Stéphanie V
Ik heb de stempels goed ontvangen.
maandag 6 februari 2017
Mercedes D
Hiermede wil ik zeggen dat we tevreden zijn met onze stempels ook al dat er eerst een foutje van ons was en daarna een misverstand van jullie is dit toch vlug opgelost geweest. Dank
vrijdag 3 februari 2017
Wijnand A
Perfecte stempel Ik heb de door mij aangevraagde stempel in goede staat en met snelle verzending ontvangen. Veel dank daarvoor en met vriendelijke groet
vrijdag 3 februari 2017
frans t
ben zeer tevreden over onze stempel zou alleen aanraden om bij een stempel ook een stempelkussen toe te voegen opdat ze moeilijk te vinden zijn in de gewone handel .en in de prijs inbegrepen ook dan . ik had er nog wel eentje maar denk beter een aan stempel vorm aangepast kussen en zijn jullie toch beter van op de hoogte .
donderdag 2 februari 2017
Marc V
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de stempel , alsook over de snelle levering en de vlotte behandeling .
donderdag 2 februari 2017
Bo M
Wij hebben de stempel goed ontvangen, en zijn zeer tevreden!
donderdag 2 februari 2017
Jurgen
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij jullie en zal jullie zeker niet vergeten bij een volgende bestelling. Maak er een goed weekend van
donderdag 2 februari 2017
Ina V
Bij deze wil ik melden dat ik zeer content ben van "onlinestempels.be". Alles wordt steeds op tijd geleverd.
donderdag 2 februari 2017
Karin de V
Hierbij wil ik u laten weten dat wij héél tevreden zijn over de kwaliteit van de geleverde stempels én de service ! Super snel geleverd en heel gemakkelijk programma om de stempels te maken.
woensdag 1 februari 2017
Elke C
Inmiddels heb ik al een tijdje geleden de bestelling in goede orde ontvangen. Ik ben op alle vlakken tevreden.
woensdag 1 februari 2017
Nanette van G
Ik ben zeer tevreden over zowel jullie website als de bestelling!!
woensdag 1 februari 2017
Esther
Bedankt voor de goede service!
woensdag 1 februari 2017
Lydia P
Zoals altijd helemaal naar wens
woensdag 1 februari 2017
Frank H
Ja, is vorige week binnengekomen. Dus alles is in orde.
woensdag 1 februari 2017
WB
stempel is goed levering kan ietsje sneller
maandag 30 januari 2017
Loet H
Topding!! Dank :) had het al eerder meegedeeld maar ben erg blij met de stempel en ook jullie advies en communicatie! Echt super, dankuwel!!
maandag 30 januari 2017
Rick
Ben erg blij met jullie! Snel geleverd en prima prijs
maandag 30 januari 2017
Martine A
ik ben zeer tevreden over de feedback en de bijstand die ik gekregen heb bij het plaatsen van de bestelling. De levering was even snel als beloofd (= dubbele score) en het geleverd product is prima. = Tevreden klant
maandag 30 januari 2017
Darnal V
De gekochte stempel viel groter uit dan verwacht. Ook blijft hij vaak "zitten" na het stempelen, waardoor hij dan manueel moet worden uitgeklapt. Verder een duidelijke stempel die (momenteel) ondanks zijn veelvuldig gebruik (paar honderd keer per dag) voldoet aan de verwachtingen.
maandag 30 januari 2017
Greet M
ideetje: afdruk van de stempel op het bovenste deel van de stempel bevestigen zodat deze niet verkeerd (ondersteboven) kan gebruikt worden.
donderdag 26 januari 2017
Linda H
De stempels zijn binnen en ze zien er goed uit! Fijn dat er nu ook kleurkaartjes in gedaan kunnen worden
donderdag 26 januari 2017
Sandra de M
de bestelling is netjes binnen en de stempel is perfect! bedankt.
donderdag 26 januari 2017
Martine D
Ik wou gewoon even melden dat de bestelling zeer vlot en zeer snel verlopen is, we zijn erg tevreden.
donderdag 26 januari 2017
Valrie
Snelle levering, goed eindproduct, gemakkelijke website. JDM is zeker een tevreden klant.
woensdag 25 januari 2017
Johanna M
ik vond vooral de hulp bij de keuze en de uitlijning van de stempel handig. Dank daarvoor.
woensdag 25 januari 2017
Jean-Pierre
Ik heb de stempel ontvangen en het is in orde, dank u
woensdag 25 januari 2017
Emilie B
Ik ben heel tevreden met de stempel, snelle levering en jullie dienstverlening. Vooral jullie opvolgmails i.v.m. voorstellen over de grote van de stempel waren onverwacht maar zeer geapprecieerd. Als ik in de toekomst nog eens een gepersonaliseerde stempel nodig heb, zal ik die zeker bij jullie bestellen.
woensdag 25 januari 2017
Sofie D
Zeer snelle en vlotte service. Dit was de 2de maal dat we bij jullie een stempel hebben besteld en nooit problemen gehad. Zeer gemakkelijk om de stempel online aan te maken. Jullie zijn ook zeer scherp van prijs. Alvast bedankt.
woensdag 25 januari 2017
Philip S
Alles OK !
woensdag 25 januari 2017
Ria M
Heb geen enkele opmerking aangaande mijn bestelling en levering. Alles is naar wens verlopen.
woensdag 25 januari 2017
H. den H
keurig ontvangen dank u
maandag 23 januari 2017
Kim S
Dankjewel voor de stempel die jullie voor ons gemaakt hebben! Wij zijn er erg blij mee en kunnen onze gasten weer een mooie stempelkaart aanbieden J Wij gebruiken dit heel de dag door en daarom zou ik graag een paar stempels en kleine kussentjes op voorraad hebben en zal deze weer bestellen op de website.
maandag 23 januari 2017
Mieke
Uitvoering volledig OK. Ik had trouwens meteen na de levering al gemeld dat ze goed ware aangekomenn.
maandag 23 januari 2017
Ad K
De stempel in goede staat ontvangen. Snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Exact volgens bestelling. ??
maandag 23 januari 2017
Maarten G
De stempel is van een goede kwaliteit. Keurig netjes ontvangen via pakketservice.
maandag 23 januari 2017
Veronique van E
De stempel is er! En hij is perfect! Mooie details en alles is duidelijk zichtbaar. Hartstikke bedankt.
maandag 23 januari 2017
Steven V
Uitstekend! Ik bestel er meer in de toekomst.
vrijdag 20 januari 2017
Charlotte
Ik ben zeer tevreden over de service van onlinestempels.be. Zij hebben pro-actief mijn ontwerp verbeterd zodat de kwaliteit ervan hoger zou zijn én ik nog minder moest betalen. De bestelling werd heel snel geleverd en de stempel zelf is van zeer goede kwaliteit. Ik bestel hier zeker terug! Een tevreden klant.
vrijdag 20 januari 2017
Ria T
Stempels waren prima in orde en op tijd afgeleverd.
vrijdag 20 januari 2017
Danny H
Zeer tevreden , Dank u
vrijdag 20 januari 2017
ND
Hartelijk bedankt voor uw snelle en klantvriendelijke service!
vrijdag 20 januari 2017
Tobias van D
Dit was nu onze 2de bestelling. En alles liep perfect! Snelle service, stempels werken het beste zoals men mij had gezegt na 40-50 keer te gebruiken. Bedankt!
vrijdag 20 januari 2017
Charlotte T
We zijn heel tevreden over de stempel voor ons jeugdhuis! Hartelijk bedankt!
donderdag 19 januari 2017
Elise D
Top !
donderdag 19 januari 2017
Tanja
super blij met mijn houtstempel die ik bij jullie heb laten maken. Jullie hebben mij geweldig geholpen om deze stempel te realiseren. Kom ook zeker terug als ik nog een stempel nodig heb
woensdag 18 januari 2017
François K
De stempel is groter uitgevallen dan ik verwacht had. De rest is ok
woensdag 18 januari 2017
Ellen D
Zeer tevreden over stempels die we hebben ontvangen!
woensdag 18 januari 2017
A. Al Ch
Ik wil jullie graag bedanken voor de snelle en vriendelijke service die jullie aanbieden. Ik moet opnieuw een stempel bestellen en zal dat zeker bij jullie nogmaals doen. Bedankt.
woensdag 18 januari 2017
Saskia van den B
Ik heb de stempels goed ontvangen en alles is naar wens. Nogmaals bedankt voor je hulp.
woensdag 18 januari 2017
Berry
Ik ben tevreden over de levertijd van het product. Wellicht is het een tip om een track en trace nummer te sturen als het pakketje onderweg is.
dinsdag 17 januari 2017
loet
Ik heb inderdaad te vroeg aan de bel getrokken want zojuist is de stempel afgeleverd en hij is helemaal goed!! :) :) :) Hier was ik naar op zoek. Ik ben erg blij met het resultaat! Heel hartelijk dank voor de geweldige service en goede communicatie! Dankuwel! vriendelijke groet van loet
dinsdag 17 januari 2017
Noor van der H
Dank voor de snelle reactie! Ik heb zojuist de stempel ontvangen. Ik had te weinig geduld ;) Hij is perfect, dank!
maandag 16 januari 2017
Angelique W
Bedankt voor de snelle levering en de perfect op maat gemaakte stempel
maandag 16 januari 2017
Sefanja H
Wij zijn zeer tevreden over jullie geleverde service. Enkele puntjes van tevredenheid: - Dankzij de handige tool op jullie website was de bestelling zeer vlot geregeld. - Het pakket kwam ook zeer gauw toe. ?- De kwaliteit van de stempel is zeer in orde.? Mocht ik iemand moeten doorverwijzen voor een soortgelijke opdracht, zal ik dat naar jullie doen. Ik wens jullie nog veel succes toe met jullie zaken.
dinsdag 10 januari 2017
Marco T
Vandaag binnen gekomen en ziet er goed uit.
dinsdag 10 januari 2017
Bert de H
Levering keurig op tijd en precies volgens opgave! Succes!
maandag 9 januari 2017
Els R
Snelle levering en dat op het einde van het jaar. Precies zoals wij de stempeltjes wilden hebben. Ze zijn al gebruikt bij geocaching. TFTC betekent: Thanks For The Cache. (zie: https://www.geocaching.com)
maandag 9 januari 2017
Arjan N
Stempel vandaag ontvangen. Bedankt voor de snelle levering en alweer een perfecte stempel. Alle lof en complimenten !! Graag tot een volgende keer !!
maandag 9 januari 2017
Karel F.
We zijn zeer tevreden over het product. Het werd zoals in de voorwaarden vermeld tijdig en goed afgeleverd. Bedankt,
maandag 9 januari 2017
Julia A
Ik ben zeer tevreden met het proces omtrent het bestellen van een stempel bij jullie. Er werd snel gereageerd op mijn vraag over de afbeelding die ik moest leveren en daarbij zat ook gelijk de juiste afbeelding zoals ik die nodig had. Vervolgens was het een makkelijk bestelproces en is de stempel snel geleverd. Het product zelf is zoals ik wilde en functioneert goed. Dus niets op aan te merken!
maandag 9 januari 2017
Annelies en Frans P
stempel is prima, geen klachten.
maandag 9 januari 2017
Joke de R
Nadat ik de mededeling kreeg dat mijn stempel was verzonden duurde het nog drie dagen voor hij echt kwam. Ik begreep later pas dat hij uit Duitsland verzonden was. Misschien beter dit even te zeggen dat het een aantal dagen duurt vanwege bovengenoemde reden. De stempel is overigens prima, geen kritiek daarover!
maandag 9 januari 2017
Yvonne W
De bestelling is, zoals wij van Onlinestempels.nl gewend zijn, snel en correct uitgevoerd en afgeleverd.
maandag 9 januari 2017
Maarten G
De stempel heb ik zojuist ontvangen en is exact zoals ik het wilde en van hoge kwaliteit.
zondag 8 januari 2017
Martie T
Ben zeer tevreden over de afhandeling. De snelheid van levering ook prima. De site om ontwerp te maken ook goed. Positief heb ik ervaren dat er meegedacht wordt, in mijn geval had ik geen BTW nr. ingevuld en kreeg hier appart nog een mail over. Alleen maar lof dus.
zondag 8 januari 2017
HL
We zijn zeer tevreden met de stempel en dank voor de snelle levering
zondag 8 januari 2017
Helma van IJ.
Zeer snelle levering, keurig verpakt en stempelplaatje al ingezet. Prima service.
zondag 8 januari 2017
Bart G
Ik heb het juiste stempelkussen ontvangen binnen korte tijd, prima levering dus! Dank.
vrijdag 6 januari 2017
Jaap M
Perfecte ondersteuning stempel is mooi
vrijdag 6 januari 2017
Lex K
Correcte afhandeling & levering en de info erbij. Heldere side.
vrijdag 6 januari 2017
adri b
kwaliteit en nut stempels uitstekend
vrijdag 6 januari 2017
Hanne
Ik moet zeggen dat ik zelden zo''n duidelijke website met zulke goede FAQ heb gezien als die van jullie, proficiat. Dat is echt uitzonderlijk. Vorige week stelde ik ook een vraag bij jullie over een ander onderwerp, en ik kreeg ook snel een zeer duidelijk en behulpzaam antwoord. Echt super!
vrijdag 6 januari 2017
Lievens K
alles perfect in orde
vrijdag 6 januari 2017
Isabelle
Allen maar lovende kritiek over jullie snelheid, service, levering en steeds altijd super kwaliteit van stempels. dank je wel
woensdag 4 januari 2017
Dorien
mijn feedback: uitstekende service en snelle levering, kwaliteit perfect! Ik kom terug Groet
woensdag 4 januari 2017
Nelle J
Ik heb op 13/12 stempels bij u besteld. U heeft mij gevraagd om eventueel feedback te geven. Het was een vlotte aankoop met vlotte levering. Van mij krijgen jullie een goede beoordeling.
dinsdag 3 januari 2017
Rosette De N
Bestelling tip rop in orde en snel bedankt
dinsdag 3 januari 2017
Gunther S
De zending is goed aangekomen.
dinsdag 3 januari 2017
Lina D
Ik ben ten zeerste tevreden over mijn bestelling : Zeer goede website om online te kunnen bestellen Duidelijke drukproef Snelle levering Zeer goede kwaliteit En ook prijs viel reuze mee Groeten en een succesvol 2017 !
dinsdag 3 januari 2017
Sonja H
Alles perfect verlopen ,en stempelen maar
dinsdag 3 januari 2017
Arne M
Zeer tevreden over service en snelheid van levering. Stempel voldoet perfect.
dinsdag 3 januari 2017
Susanne van der S.
zoals gevraagd hierbij de feedback. Uw bestelling, 2 stempels van het merk Trodat, werd goed afgeleverd. De stempel met de wat grotere tekst, werkt prima. De stempel met wat kleinere tekst hapert af en toe, dwz het lijkt alsof de rechterkant van de stempel niet goed van inkt wordt voorzien. Als ik wat harder druk gaat het meestal goed.
dinsdag 3 januari 2017
Ilse V
Prima ontvangen en goede stempel. Echter was het niet duidelijk op jullie site dat de levering vanuit Duitsland plaatsvindt en dus langer duurt dan dat je denkt. Jullie vermelden dat de order nog op dezelfde dag wordt verwerkt als je voor 14.00u bestelt, dat is waarschijnlijk wel zo maar dan verwacht je van een Nederlandse firma levering de volgende dag en niet pas een dag of 5 later.
dinsdag 3 januari 2017
Tim J
Wij hebben voor onze VZW een paar stempels besteld bij onlinestempels.be en waren zeer tevreden over het ontvangen product. De stempels werken perfect en zijn van duurzame kwaliteit. Ook de stempel zelf is precies zoals het ontwerp. Ook hebben we het vertrouwen gekregen om op factuur te mogen bestellen. Anders zouden we op de overschrijving van onze penningmeester moeten wachten hebben. Nu konden we meteen bestellen en de rekening later afhandelen. Aanrader!
dinsdag 3 januari 2017
Hélène
Goedemorgen, ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Tevens ook over de levering en de wijze van betaling. Ik zal uw producten zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden.
dinsdag 3 januari 2017
Sabrina K.
Ik ben heel tevreden van de service !
dinsdag 3 januari 2017
Tülay B
ben erg blij met het stempel
dinsdag 3 januari 2017
Nele
Ben zeer tevreden van mijn bestelling, ook de snelle levering is een groot pluspunt.
dinsdag 3 januari 2017
Trien
Wij zijn opnieuw tevreden van het geleverde materiaal. Vlotte service. Onze beste wensen voor 2017.
dinsdag 3 januari 2017
Liesbeth R
Wij zijn zeer tevreden , wij hebben van hulp genoten bij het voorbereiden van onze gegevens /order.;, evenals de orderbevestiging was duidelijk., en de levering is goed en snel verlopen/ontvangen.,

Klantenbeoordeling4,8/5

Stempelprijzen
Prijs berekenen
Prijs berekenen
PDF- Voorbeeld
Voorbeeld werkelijke stempelgrootte in PDF Format.
Stempelechte PDF Vorschau
Productie
Voor 14:00 uur besteld - dezelfde dag nog verwerkt.
Lieferdauer der Stempel
Verzend- kosten
EUR 3.90 per bestelling.
Versandkonditionen
Betaling
Betaling op rekening. U loopt geen risico.
Zahlungskonditionen