Wat onze klanten zeggen

20182017201620152014201320122011201020092008200720062005
vrijdag 7 september 2018
Guido C
Onze bestelling, het aanmaken en de levering zijn normaal verlopen. Als we terug een stempel nodig hebben, doen we terug beroep op uw firma.
vrijdag 7 september 2018
Silke
Hier even wat feedback: De stempel was op zich van goede kwaliteit. Wat ik al vaker gemerkt heb is dat de stempel zelf er wat "onverzorgd" uitziet. Op het hout staat vaak een stuk van de afbeelding, wat een beetje zonde is. Het stempelen zelf is natuurlijk wel het belangrijkste, maar toch vind ik dat een minpuntje daar ik de stempels zelf aan klanten uitlever.
vrijdag 7 september 2018
vivianne en wim
we gaan nog ene bestellen
vrijdag 7 september 2018
Rita J
De bestelling is in orde geleverd Waarvoor dank
vrijdag 7 september 2018
lesley K
jullie hebben prachtig werk geleverd.
vrijdag 7 september 2018
Steven S
Mocht ik exact geweten hebben wanneer de stempels zouden toekomen, ware dat ideaal. Maar prima werk.
vrijdag 7 september 2018
Muls
Snelle levering en product voldoet volledig aan onze verwachtingen.
vrijdag 7 september 2018
Muls
Snelle levering en product voldoet volledig aan onze verwachtingen.
vrijdag 7 september 2018
Karien
Wat ik vond van jullie product, en levering.. Wel Ik ben zeer tevreden!!! Snelle levering Mooi stempeltje - het is om mijn ceramic-potjes te "ondertekenen" en het werkt prima DANK ! J Een zeer tevreden klant
vrijdag 7 september 2018
Julie
Ik ben zeer tevreden van het product.
vrijdag 7 september 2018
Micheline De C
De stempel is van excellente kwaliteit. Hartelijk dank voor de goede zorgen. De levering door de Bpost daarentegen . Als bedrijf zou ik de voorwaarden duidelijk herzien want zij kunnen hun taak niet aan.
vrijdag 7 september 2018
Sofie M
Het enige dat voor mij niet helemaal duidelijk was, waren de formaten van de stempels zelf. Verder zeer duidelijke website, snelle service, duidelijk factuur, zeer tevreden!
vrijdag 7 september 2018
Laurence Van D
Het bestellen ging vlot. Kiezen tussen de verschillende opties van stempels ook, door de duidelijke uitleg op de site. Heel fijn dat je via Paypal kan betalen. De stempel lag donderdag (bestelling maandag) al in de bus. Gelukkig! Want ik had deze besteld om geboortekaartjes af te stempelen en de baby is 3 weken te vroeg geboren. Nu had ik de stempel op tijd om alle kaartjes nog keurig af te stempelen.
vrijdag 7 september 2018
Alexander T
Wil u bedanken voor de moeite en energie die u gestoken heeft in deze aankoop. Hij werkt perfect.
vrijdag 7 september 2018
Hilde F
Super tevreden.
vrijdag 7 september 2018
Guido S
Alles is gewoonlijk, prima verlopen. Geen opmerkingen of aanmerkingen.
vrijdag 7 september 2018
Martine D
In opdracht van dhr. R. heb ik die stempels besteld en ik kan u melden dat wij zeer tevreden zijn over jullie service en de kwaliteit!
vrijdag 7 september 2018
Tatjana H. H
Volgens mij is de stempel prima in orde (ik heb hem niet zelf in gebruik). Er ontbrak een flesje inkt maar dat werd razendsnel nabezorgd. Prima service en tot een volgende keer!
vrijdag 7 september 2018
MC
Hier in België is dat dagelijkse kost: de post is super traag en totaal inefficiënt.
vrijdag 7 september 2018
Elke
Beste, Als het goed is, mag het ook gezegd worden: vlotte bestelling op de website, met duidelijke bestelprocedure, vlotte, snelle levering, (zeer) snel extra kopie gekregen van de factuur na dit te vragen via email. Bedankt!
vrijdag 7 september 2018
Micheline
Ik heb vandaag de stempel ontvangen, geleverd door DPD. De stempel is perfect ! Hartelijk dank voor de goede zorgen en de fantastische service.
vrijdag 7 september 2018
Natacha
De stempels zijn super. De naservice ook! Ondanks leveringsprobleem alles goed ontvangen! Klein minpuntje : het stempelkussen dat ik besteld heb is eigenlijk niet geschikt voor de stempel, eerder voor bureauwerk :) Hebben jullie geen andere inktsoorten?
vrijdag 7 september 2018
Nathalie
Heb ondertussen mijn bestelling goed ontvangen. Deze is zoals ik verwacht had. Dus voor mij is dit dik in orde en geef jullie naam met veel plezier door!
vrijdag 7 september 2018
Jelle van H
super tevreden over levertermijn + kwaliteit, top!
vrijdag 7 september 2018
Stef & Bernadette H
Perfecte service, handige website, en perfecte kwaliteit : 10/10
vrijdag 7 september 2018
Therese L
we zijn zeer tevreden met ons bestelling geweest; alles was prima Bedankt
vrijdag 7 september 2018
Matthieu L
Best tevreden
vrijdag 7 september 2018
Harry P
ik ben zeer tevreden over de afgeleverde stempel en stempelkussen.
vrijdag 7 september 2018
Lode H
Zeer tevreden over het product en de werkwijze van bestellen. Bovendien heb ik uw onbaatzuchtig advies ten zeerste op prijs gesteld. Kom je niet veel meer tegen de dag van vandaag.
vrijdag 7 september 2018
Kamila W
Dat is in orde, juist ontvangen
vrijdag 7 september 2018
Melissa D
We hebben ondertussen de stempel ontvangen en zijn tevreden over onze bestelling.
vrijdag 7 september 2018
Barbara Van H
We zijn ZEER tevreden over onze beide stempels. Heel makkelijk te bestellen in een formaat naar wens. We vrolijken er ons geboortegeschenkje mee op. Levering was iets vertraagd door de stakingen bij de post, maar de reactie op mijn vraag naar de levering kwam snel en verhelderend! Waarvoor dank!
vrijdag 7 september 2018
Thilly R
Alles is in orde met mijn bestelling, had al eerder bij jullie besteld zonder problemen. Wat wel eigenaardig was is dat safari of firefox de toegang op jullie site weigerden wegens onbetrouwbaar of zoiets. Ik geloof dat ik er enkel langs google chrome op kon komen.
vrijdag 7 september 2018
Willy
Alles is prima verlopen, dus klant is tevreden.
vrijdag 7 september 2018
Geert Van Z
Wij zijn zeer tevreden over de service en het product !!!!
vrijdag 7 september 2018
Cassy K
Altijd klantvriendelijk, snelle reactie en veel geduld. Meerdere versies gemaakt. Verzending gaat ook erg vlot!
vrijdag 7 september 2018
Sammy Van den H
Het was de eerste keer dat we een stempel bestelden via onlinestempels.be. Ontwerpen en bestellen was heel makkelijk. Bij problemen nemen jullie zelf contact op. Het enige punt van kritiek is dat de levertijd langer is dan 6 werkdagen. Dat was voor ons niet zo''n probleem.
vrijdag 7 september 2018
JP
Ik ben zeer tevreden van de stempel zelf. Het stempelkussen echter kan ik niet gebruiken. De stempel dient als copyright op de achterkant van foto''s. Hij loopt echter volledig uit en is niet veegvast, een totale ramp, en 13 foto''s verknoeid (schade ongeveer 300 euro) Ik heb dan hier in een kantoorwinkel een degelijk stempelkussen aangeschaft met degelijke veegvast inkt.
vrijdag 7 september 2018
Kirsten J
zeer goed; zeer vlot. Tevreden.
vrijdag 7 september 2018
Eline De L
Ik was heel tevreden van de duidelijke website, de service en de stempel die snel is toegekomen.
vrijdag 7 september 2018
Eddy D
Alles was prima in orde.
vrijdag 7 september 2018
Patrick
de stempels is zeer goed en zoals we hadden verwacht. Hij is wel te laat geleverd. Wij hadden die stempel speciaal voor onze trouw laten maken. We hebben hem pas maandag na onze trouw ontvangen. Ik zou een andere leverancier overwegen. Met Bpost hebben wij al meer late leveringen gehad.
vrijdag 7 september 2018
Erwin L
Ik ben zeer tevreden
vrijdag 7 september 2018
Tatjana H. H
Gelukkig hebben wij vandaag de bestelling ontvangen dus alles is in orde hoor! Ik wil er nog even extra bij vermelden dat hij zo fijn is dat jullie er een plastic handschoen bijleveren - keurig hoor!
donderdag 16 augustus 2018
Hs M
ik ben erg tevreden met de ontvangen producten en uw dienstverlening
donderdag 16 augustus 2018
H.M.
ZEER positief! snelle afhandeling van de bestelling (sneller dan aangegeven) kalitatief mooi en netjes product!
donderdag 16 augustus 2018
M
Super blij met de stempel.
donderdag 16 augustus 2018
Janny T
We kwamen er zelf niet helemaal uit met tekst en logo naast elkaar, maar gelukkig heeft onlinestempels ons telkens geholpen met het omzetten van bestandjes. Uiteindelijk was het ontwerp klaar, de levering was zo gepiept. Hartelijk dank!
donderdag 16 augustus 2018
Ivonna K
al tweede keer bestellen we een stempel bij jullie en we zijn hartstikke tevreden. Bedankt daarvoor
donderdag 16 augustus 2018
Samantha V
Gisteren hebben we onze bestelling aan stempels ontvangen, ontzettend bedankt voor de snelle en nette service!
donderdag 16 augustus 2018
Elmer
Ik ben heel tevreden over de geleverde dienst. In de toekomst zou ik eventueel willen zien dat ook via iDeal vooraf betaald kan worden. Ik vond het te gek dat het ontwerp van de stempel gedurende de bestelling zichtbaar was. De stempel was keurig verpakt en op tijd geleverd. Top!
donderdag 16 augustus 2018
van Riet
Het bestelde stempel heb ik inmiddels ontvangen. De kwaliteit is goed, alleen is de afdruk groter dan verwacht.
donderdag 16 augustus 2018
Alex N S
Besten, Zeer tevreden over de mogelijkheden het ontwerp en grootte te kiezen. Stempel werkt als een tierelier en zeer tevreden.
donderdag 16 augustus 2018
Marion
Bestelling netjes en snel ontvangen! Werkt goed!!
donderdag 16 augustus 2018
Annemiek van der L
Prima stempels van u ontvangen, doen wat ze moeten doen!
donderdag 16 augustus 2018
Barbara van der M
Stempel is goed! Een kleine opmerking: op de zijkant staat het logo er vergroot en dus maar half op.
donderdag 16 augustus 2018
Caroline C
Was prima
donderdag 16 augustus 2018
Daisy
wij zijn helemaal tevreden!
donderdag 16 augustus 2018
Elsa H
Super snelle levering en precies wat ik besteld heb op jullie site.
donderdag 16 augustus 2018
Wesley van G
Hoi, Ja hoor erg tevreden over de producten en snelheid van de levering.
donderdag 16 augustus 2018
André C
Helemaal tevreden!
donderdag 16 augustus 2018
Ko S
Dank voor de fantastische service en flexibiliteit, dat stellen we zeer op prijs!
donderdag 16 augustus 2018
John L
Ben tevreden over de kwaliteit, niet op de tijd van levering, dat was ruim een week
donderdag 16 augustus 2018
Isabel P
Heel tevreden over jullie werkwijze, snelle levering en mooie stempels. Bedankt en succes.
donderdag 16 augustus 2018
Jolanda B
Bestelling ging goed, levering en product prima. Dank.
donderdag 16 augustus 2018
Lydia
Super snel de stempelkussens ontvangen, gisteren al uit kunnen leveren, toppie.
donderdag 16 augustus 2018
Ron.Liesbeth B
Ik stelde het zeer op prijs dat ik snel na mijn bestelling mail retour kreeg dat mijn inzending niet op die manier kon en dat er meegedacht werd hoe dan wel.
donderdag 16 augustus 2018
Monique V
Prima stempel, snelle levering. 1 klein puntje van aandacht: als het doosje waarin stempel wordt verstuurd, net iets kleiner is voor deze stempel, kan die gewoon door de brievenbus ipv naar AH afhaalpunt ??
donderdag 16 augustus 2018
Klary R
De service en afhandeling is prima!! Volgende keer bestellen we weer bij u.
donderdag 16 augustus 2018
Brigit S
Het is een snelle en prima levering. Tevreden dus.
donderdag 16 augustus 2018
Bets T
Vriendelijke groet van een zeer tevreden klant
donderdag 16 augustus 2018
Peter R
Snelle antwoorden op vragen en meedenkend in mogelijkheden. Geen op/ aanmerkingen. Helemaal super
donderdag 16 augustus 2018
Klary R
Prima service!! Volgende keer bestel ik weer bij u.
donderdag 16 augustus 2018
Ton van K
Ik ben erg tevreden met de stempel. In het bijzonder door de persoonlijke aandacht waardoor het mogelijk was om mijn stempel op het gewenste formaat te maken. Iets wat bij het bestellen op de site niet mogelijk leek. Nogmaals dank, en als het ter sprake komt zal ik jullie zeker aanbevelen.
donderdag 16 augustus 2018
GLENN VAN DEN B
Snelle levering, op tijd...niks meer aan doen!
donderdag 16 augustus 2018
Cees
Wij zijn erg tevreden over u stempel, ook de vraag moet het stempel zo groot worden als de stempel toestaat vond ik erg goed. misschien een optie om op de website naast de keuze voor font grote ook de optie maximale grootte aan te bieden. Dus stempelvullend.
donderdag 16 augustus 2018
A.M.J. De H
Stempel voldoet aan de verwachtingen. Dank voor het meedenken over - aanvankelijk een té grote stempel besteld -.
donderdag 16 augustus 2018
EG
Top product Vriendelijke Groet Edgar
donderdag 16 augustus 2018
Betty de B
De drie stempels hebben wij inmiddels ontvangen en in gebruik. De stempels zijn naar wens. Daarnaast wil ik jullie ook bedanken voor het traject van bestelling. Het lukte mij namelijk niet om de handtekening correct te uploaden. Jullie hebben mij hierbij snel geholpen.
donderdag 16 augustus 2018
Tianhao H
I received the stamps I ordered. They are in the perfect condition. Good job!
donderdag 16 augustus 2018
Bert
Alles goed gegaan met de bestelling dus helemaal top. Tip neem als je een kleur besteld op of je nog meer inktkussen wil meebestellen o andere kleuren.
donderdag 16 augustus 2018
J. T
De stempel die ik heb besteld voldoet helemaal.
donderdag 16 augustus 2018
xxx
Een snelle service. Leuk een ouderwetse handstempel. Jammer, de tekst werd er aan de buitenkant op gezet, maar staat er maar voor de helft op. Alleen de bovenste helft staat er op. Helaas had ik geen tijd om hem terug te sturen. Het was een kado.
donderdag 16 augustus 2018
Lea P
Topservice, ik ben heel blij!
donderdag 16 augustus 2018
Iris K
Ik heb gisteren de stempel ontvangen. Ik ben er erg blij mee, precies naar wens! Dank voor het meedenken, oplossen van de vertraging en de snelle reactie. Ik voldoe de factuur vandaag.
donderdag 16 augustus 2018
Justin P
De stempel word erg goed in gebruik genomen en is zeer naar wens
donderdag 16 augustus 2018
Arie van K.
Snel, naar verwachting afgewerkt. Dank
donderdag 16 augustus 2018
Berend F.
De stempel in goede staat ontvangen, iets langer onderweg dan verwacht maar resultaat was zoals ver wacht.
donderdag 16 augustus 2018
Astrid en Bryan S
is helemaal top gegaan.
donderdag 16 augustus 2018
Henk van de M
Vorige week zijn de bestelde stempels binnengekomen, waarvoor mijn dank. Het ziet er keurig uit.
donderdag 16 augustus 2018
Sandhia
We hebben het product goed ontvangen. Bedankt voor de uitstekende service! Wanneer het ontwerp niet goed is, krijgen we altijd en mail van jullie en hoeven we alleen het originele ontwerp op te sturen zodat jullie het verder oppakken. Super service! Bedankt!
donderdag 16 augustus 2018
Ilse V
Fijne site, goede persoonlijke service. Ik kreeg een aparte e-mail over mijn stempel met een advies over een witte rand. Ik zou zo weer een stempel hier bestellen! Echt een aanrader
donderdag 16 augustus 2018
Anne M H
Super efficient en goed gedaan Hartelijk dank!
donderdag 16 augustus 2018
Mélanie
Wij hebben de stempel goed ontvangen, hartelijk dank.
donderdag 16 augustus 2018
Eef van den B
Alles is perfect verlopen geen opmerkingen.
donderdag 16 augustus 2018
Carien E
Beste onlinestempels.nl Team, Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de online service en de snelle afhandeling van de order.
donderdag 16 augustus 2018
J. de W.
Alles is keurig gemaakt en vetstuurd volgens afspraak ben dan ook zeer te vrede over de stempels en het bedrijf en zal in de toekomst wanneer nodig zeker weer hier stempels bestellen.
donderdag 16 augustus 2018
Mieke V
De onlinestempels- site is snel en betrouwbaar!
donderdag 16 augustus 2018
J.O.
Stempel via jullie firma besteld omdat de gewenste ''opmaak'' (zowel wat betreft keuze schrift als grootte van letters) op jullie site het meest duidelijk was. Bestelling in orde afgeleverd op aangegeven datum. Ben tevreden!
donderdag 16 augustus 2018
Diliana W
Wij zijn erg tevreden over de bestelling via uw site. Zeker in het voortraject inzake het ontwerp, zijn wij meerdere malen heel goed geholpen. Bedankt voor de goede service.
donderdag 16 augustus 2018
Joop H
Bij mijn eerste bestelling deed ik iets fout. Ik bestelde 2x en met onvoldoende beeldscherpte. U reageerde zeer snel. Dat heb ik zeer op prijs gesteld. Een tweede maal ging het goed en u leverde vlot,
donderdag 16 augustus 2018
Oscar V
Alles rond de bestelling verliep naar wens.
donderdag 16 augustus 2018
Hans K
De stempel is binnen en werkt prima.
donderdag 16 augustus 2018
Rinus van de V
Ik ben zeer tevreden over de stempel. Zeer goed en gedetailleerd ondanks dat ik een wat klein bestand had geüpload.
donderdag 16 augustus 2018
Jos
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe stempel en de bestelling was ook perfect.
donderdag 16 augustus 2018
Stèfan J.C. V
We hebben nu drie keer stempels bij u besteld en zijn zeer tevreden. Met name de oplettendheid stellen we zeer op prijs. We hadden stempels besteld, maar die bleken af te wijken van onze eerdere bestelling, door oplettendheid van jullie is dit goed gekomen. In de toekomst zullen we zeker nog meer stempels nodig hebben en zullen ze dan ook zeker weer bij jullie bestellen. Met dank en groet,
donderdag 16 augustus 2018
Liesbeth
Geweldig! Zal ik onthouden!! Goeie service!!! Bedankt!!!!
donderdag 16 augustus 2018
Mirjam R
Ik kan alleen maar positieve feedback geven mbt jullie service. Bestel al een paar jaar bij jullie en het verloopt altijd goed en de producten zijn helemaal naar verwachting. De laatste keer hebben jullie fijn meegedacht met een stempel die ik had besteld qua formaat en lettergrootte en dat vond ik erg klantvriendelijk en heb dat als zeer prettig ervaren.
donderdag 12 juli 2018
Hilde V
heel tevreden met de vlotte opvolging van onze bestelling Dank u wel om ons ook te wijzen op betere verdeling van de tekst over het rubberplaatje. Dat is proactief en professioneel werken.
donderdag 12 juli 2018
Dirk
Bedankt voor de vlotte afhandeling van de stempels.
donderdag 12 juli 2018
Emile P
De stempels voldoen volledig aan de verwachting! Heel erg bedankt!
donderdag 12 juli 2018
Wim
wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde stempels en de vlotheid van levering en service.
donderdag 12 juli 2018
Wim E
Wat betreft de levering dit was deze keer zeer slecht Ik laat speciaal leveren bij mijn ouders aangezien daar 7/7 iemand aanwezig is , echter de mensen van B-post hebben heden geen tijd meer precies moeder was alleen thuis en is slecht te been tegen dat zijn aan de deur was waren deze als vertrokken zonder een boodschap achter laten op 10juli is deze dan een briefje in de bus komen steken echter had deze niet verwacht dat er iemand hem stond op te wachten met de vraag waar het pakket was met een brede lacht vertelde hij dat dit op postkantoor was en dat men het daar maar moest gaan ophalen dan zijn twee dagen verder ,uiteindelijk pakket kunnen gaan halen op 13 juli Heb tevens klacht ingediend tegen bezorger bij B-post je kan niet spreken van goede service
donderdag 12 juli 2018
Thais D
Nogmaals hartelijk dank voor de mooie stempels.
donderdag 12 juli 2018
Barbara V
De bestelling en levering zijn zeer vlot verlopen waarvoor onze hartelijke dank.
donderdag 12 juli 2018
Geert DE B
ALLES WAS IN ORDE ALLEEN LEVERTIJD KAN BETER.
donderdag 12 juli 2018
Walter V
Top service
donderdag 12 juli 2018
Yana B
Ik heb mijn stempel goed ontvangen.
donderdag 12 juli 2018
Jozef A
Uw service en snelheid (zelfs tijdens een vakantieperiode) zijn een pluspunbt.
donderdag 12 juli 2018
Wouter R
Bestellen was easy en levering super snel. Thanks en tot binnenkort.
donderdag 12 juli 2018
Reinhilde
De feedback die ik u wil geven is uitsluitend positief. De bijstand bij het opladen van het ontwerp, de levertermijn, de afwerking.... allemaal uitstekend. Ook de communicatie verliep erg aangenaam en uiterst professioneel. We zijn blij met de geleverde producten.
donderdag 12 juli 2018
Anna M.
Dankjewel voor de goede service!
donderdag 12 juli 2018
Reinhilde
Heel goed ontvangen! Ziet er goed uit. Leuke dag,
donderdag 12 juli 2018
Dirk De P
Dank voor de snelle en correcte levering.
donderdag 12 juli 2018
Cri B
Alles is super goed verlopen. Wij zijn heel tevreden.
donderdag 12 juli 2018
Hanne C
Super tevreden van de service ! Na bestelling enkele mails uitgewisseld met een medewerker om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. We zijn super tevreden !! Bedankt !!
donderdag 12 juli 2018
Dirk De P
Dank voor de snelle en correcte levering.
maandag 2 juli 2018
Marnix De C
Stempels en kussens vandaag ontvangen. De stempel is perfect voor ons.
maandag 2 juli 2018
Philippe
Ik wou even laten weten dat wij héél tevreden waren met het resultaat. Ik had graag een extra stempel besteld, die liefst weer zo fijn wordt afgewerkt.
maandag 2 juli 2018
Stefanie L
Ik heb de stempel goed ontvangen
donderdag 28 juni 2018
Annelies L
We melden gewoon dat we zeer tevreden zijn met jullie service en het resultaat. Het ging vlot en de stempel ziet er goed uit. Bedankt.
woensdag 27 juni 2018
Inge L
Ik ben heel tevreden,snelle reactie op mijn mail, vlotte bezorging.
woensdag 27 juni 2018
Marjolein de J
Onlangs bij jullie 2 bestellingen gedaan. Dank voor goede en snelle service. Tevreden klant!
woensdag 27 juni 2018
Bert K
Perfect!
woensdag 27 juni 2018
Pia S
Wederom alles in orde met de bestelling van stempelkussens; zoals altijd eenvoudig te bestellen, goede communicatie, snelle levering. Super.
woensdag 27 juni 2018
Roselle G
We zijn zeer tevreden over jullie service. Geweldig dat jullie op eigen initiatief hebben voorgesteld de stempelgrootte aan te passen aan ons logo. We hebben er heel veel plezier van gehad en veel complimentjes over gehad.
woensdag 27 juni 2018
Esther S
Prima levering, de stempels zijn inmiddels al een paar honderd keer gebruikt en er mankeert niets aan. Het hele proces is heel goed begeleid. Inke van jullie helpdesk heeft ons echt goed geholpen bij het optimaliseren van de afbeelding. Hartelijk dank
woensdag 27 juni 2018
André van M
Dat is prima gegaan, We zijn heel tevreden.
woensdag 27 juni 2018
Paula
Zojuist het pakje via DPD ontvangen en de stempels zijn geheel naar wens. Bedankt!
woensdag 27 juni 2018
Eric S
Top
woensdag 27 juni 2018
BK
Prima, snel ontvangen Had de letters iets groter verwacht
woensdag 27 juni 2018
Susan K
Bedankt voor de snelle service, het is erg mooi geworden! Zie de bijlage. Stempelen op servetten gaat prima, geeft een mooi effect. Met vriendelijke groeten en nogmaals bedankt,
woensdag 27 juni 2018
Joost
Bedankt voor de stempels. Als tip zou ik willen melden dat als de stempels anders worden verpakt zij gewoon door de brievenbus passen. Scheelt weer kosten!
woensdag 27 juni 2018
anne
We hebben de stempel Ontvangen en zijn er hartstikke blij mee. Hele goede kwaliteit. Verzending duurde wel wat lang.
woensdag 27 juni 2018
Peter en Dinie
1 puntje met aandacht. Verzending is vanuit Duitsland. Minimaal 1 week. De indruk is dat je besteld in Nederland. Dus snelle levering. Helaas
woensdag 27 juni 2018
Daan V
We zijn zeer tevreden met de stempel. Zou ik bij deze een 2de exemplaar bij je mogen bestellen?
woensdag 27 juni 2018
Jos S.
Bij deze wil ik mijn complimenten geven voor de snelle service en hulp bij het creëren van een stempel. De gerichte hulp en het leveren van het best passende modelstempel. Alles verliep erg soepel en tegen een scherpe prijs. Een aanrader voor iemand die snel een eigen ontwerp stempel wil hebben.
woensdag 27 juni 2018
Jan-Willem de F
Ga zo door, Super geregeld
woensdag 27 juni 2018
Els V
Ik ben zeer tevreden over de stempel. Dank u
woensdag 27 juni 2018
Lydia
Super snel de stempelkussens ontvangen, gisteren al uit kunnen leveren, toppie.
woensdag 27 juni 2018
Ingrid K
Ondanks de kleine order een heel goed advies gekregen oven het bestelde en uiteindelijk met behulp van verschillende mails de juiste stempel en formaat gevonden. Op schaal tussen 1 en 10 een dikke 10.
woensdag 27 juni 2018
Bart van der A
Ik ben zeer tevreden mooie kwaliteit, goede prijs en snelle levering. Dank en tot de volgende keer.
woensdag 27 juni 2018
Daisy G
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben! Een snelle levering en een stempel van solide kwaliteit.
woensdag 27 juni 2018
Coranne h
Top service snel geleverd.
woensdag 27 juni 2018
Liane van der V
Het artikel heb ik inmiddels ontvangen. Op het internet zijn jullie goed te vinden en de site is ook erg duidelijk. Het was heel makkelijk om mijn eigen creatie te maken voor de stempel en deze was ook heel snel geleverd zonder beschadigingen. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen. Succes !
woensdag 27 juni 2018
Apotheek Maasbree
je krijgt van een 10. zeer tevreden.
woensdag 27 juni 2018
Marga van der L
De stempel is vandaag aangekomen. Hartelijk dank voor de geboden service!
woensdag 27 juni 2018
Tess V
Wij hebben de stempel ontvangen! Heel hartelijk dank hiervoor, TOP service!
woensdag 27 juni 2018
Thijs B
alles in goede orde ontvangen. wij zijn tevreden
woensdag 27 juni 2018
Rob K
Wij hebben het product overigens naar tevredenheid ontvangen, vriendelijk dank daarvoor!
woensdag 27 juni 2018
Simone ter R
Geen klachten, functioneert goed en was met beloofde/aangegeven tijd aanwezig.
woensdag 20 juni 2018
Lieve H.
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van uw producten en de afhandeling van onze bestellingen. Deze zijn steeds correct en snel. Enige opmerking. Wij hebben reeds veel stempels besteld. In het begin ontvingen we steeds een kortingkaartje dat we konden gebruiken bij de volgende bestelling. De laatste tijd ontvangen we geen kortingkaartjes meer. We moeten dit dan steeds extra vermelden en dan wordt het wel in orde gebracht.
donderdag 7 juni 2018
Lotte H
Wij zijn erg tevreden met de geleverde bestelling. Helemaal gemaakt zoals wij het bedoeld hadden! Top! 1 tip; misschien kan de levertijd sneller? Of kunnen jullie een track en trace verzorgen?
woensdag 6 juni 2018
Mirjam T
Dank voor de goede aflevering. Zeer tevreden met mijn stempel.
donderdag 31 mei 2018
Anja De D
Wij waren bijzonder tevreden over de service van "onlinestempels". Toen ik via mail een aanvraag indiende, werd deze heel snel afgehandeld.
donderdag 31 mei 2018
Lief V
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. In het bijzonder over de reactie die ik ontving van uw medewerker op 14/11/2017 (zie bijlage) op mijn eerste offertevraag. Ze had meteen een tif-bestand aangemaakt, wat het voor mij allemaal zeer eenvoudig maakte. Dat mijn bestelling nog even op zich liet wachten, lag aan mijn twijfelend karakter. J Dankjewel voor de service,
woensdag 30 mei 2018
J. Zoethout
LS, Als feedback kan ik u meegeven dat meer dan tevreden ben over de wijze van afhandelen van mijn bestelde artikel. Eenvoudige wijze van bestellen, vlotte afhandeling en snelle bezorging van het product. J.Z.
vrijdag 18 mei 2018
Sonja H
Voor ons is alles in orde, we zijn onze stempel al goed ah gebruiken .
vrijdag 18 mei 2018
Andre G
Tevreden met het stempel, Prima!
vrijdag 18 mei 2018
Wesley F
Perfect! Heel eg bedankt voor de geweldige service!
vrijdag 18 mei 2018
Laurent
Beste Heel tevreden van art en levering Dank
vrijdag 18 mei 2018
Angelique S
Via deze e-mail wil ik u meedelen dat de bestelling goed verzorgd is ontvangen. Ook over de kwaliteit zijn wij zeer tevreden.
vrijdag 18 mei 2018
Jeroen E
Super! Snelle levering. En was er makkelijk in te plakken!
vrijdag 18 mei 2018
Kristof L
Perfect! Kwaliteit en levering super! Zeer zeker een aanrader en terugkerende klant.
vrijdag 18 mei 2018
Thais D
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij jullie. Beide stempels zijn precies zoals ik ze wou. Ook fijn dat er een mailtje kwam met enkele aanbevelingen omtrent het design dat ik had doorgestuurd, dit heb ik zeker geapprecieerd. Hartelijk dank!
vrijdag 18 mei 2018
Jennifer van K
Pluim: Een hele snelle en prettige afhandeling. Stempel was precies zoals ik verwacht had. Tip: Misschien bij de bestelling online direct een verwijzing advies voor het juiste stempelkussen erbij. Ik kan altijd zelf kiezen om dit dan wel of niet te doen. Er staat wel dat er geen kussen bij zit dus waarom niet meteen een linkje naar de meest geschikte.
vrijdag 18 mei 2018
Nicole
Wij zijn zeer tevreden.
vrijdag 18 mei 2018
Rebekka
Ik ben erg tevreden met de stempel die ik bij jullie besteld heb. En hij werd snel geleverd, super!
vrijdag 18 mei 2018
Arnold van D
de stempels werken geweldig bij mijn vader.
vrijdag 18 mei 2018
Emmanuel V
We zijn zeer tevreden van de stempels. Ze werken goed.
vrijdag 18 mei 2018
Katalin H
De stempel is dik in orde en werkt naar behoren. Bedankt voor de snelle afhandeling!
vrijdag 18 mei 2018
Yvonne
k heb de stempel ontvangen hoor, ziet er goed uit. Tot een volgende keer!
vrijdag 18 mei 2018
Janine V
snelle service en goede kwaliteit
vrijdag 18 mei 2018
René K
Order goed ontvangen Zijn zeer tevreden over onlinestempels
vrijdag 18 mei 2018
John T
Snelle service en prima levering!
vrijdag 18 mei 2018
Will H
prima voor elkaar
vrijdag 18 mei 2018
Karin V
k ben bijzonder tevreden met de door u geleverde stempel. Als tips/feedback zou ik u willen meegeven dat ik de keuze in lettertypes ietwat beperkt vond. Ik weet dat je een volledig eigen concept kon aanleveren maar zoiets kan ik niet maken. Vandaar dat ik voor de standaard optie ben gegaan. Tevens zou het leuk zijn als er aan de standaardoptie ook wat simpele afbeeldingen te koppelen zijn. Bijvoorbeeld wat bloemen, een dier, etc. Maar ik ben erg tevreden over uw product en de snelle levering. Hartelijk dank hiervoor.
vrijdag 18 mei 2018
Sylvie C
Alles prima Goeie kwaliteit, handig in gebruik en nette afdruk. Bedankt !
vrijdag 18 mei 2018
Daan C
Zeer tevreden mee. Aanrader.
vrijdag 18 mei 2018
Michaël V
We zijn heel tevreden met onze stempel, bedankt!
vrijdag 18 mei 2018
Wouter B
Goed product, levering duurde wel erg lang..
vrijdag 18 mei 2018
Martijn
Prima levering, vlot, geen verrassingen, prima!
vrijdag 18 mei 2018
Esther te V
De stempel doet het goed!
vrijdag 18 mei 2018
Christel V
Wij hebben een uitstekende service gekregen van jullie. De stempels werden vlug en correct geleverd. Ik kan u geen extra tips geven om uw service nog te verbeteren. Doe zo verder, zou ik aanraden!
vrijdag 18 mei 2018
Hanneke B.
Ik heb mijn stempel goed ontvangen en ben heel blij met het resultaat.
vrijdag 18 mei 2018
Wouter H
De goedkoopste van allemaal. Gebruikers vriendelijke website. Goede klanten service. Snel geleverd. Stempel goede kwaliteit. En achteraf betalen.. Helemaal top.
vrijdag 18 mei 2018
Maritta
Bedankt voor de stempel. Hij is tof!
vrijdag 18 mei 2018
Xander V
Prima service!
vrijdag 18 mei 2018
Sylvie H
De bestelling werd in goede orde ontvangen en voldoet 100%. Dank ook om bij de eerste poging tot bestelling ons te wijzen op de mindere kwaliteit van het ontwerp en een tweede ontwerp af te wachten.
vrijdag 18 mei 2018
Ellis
We hebben zojuist de stempels ontvangen. Bedankt ze zien er weer scherp uit!
vrijdag 18 mei 2018
Henk van der W
Hartelijk dank voor het mooie stempel met het embleem van de Leidse Go Club! Uitgevoerd in mooi stevig hout is het een sieraad! Ik heb helaas geen ideeën voor u voor het verbeteren van de service want die was perfect.
dinsdag 10 april 2018
Joke
Bedankt voor de vlotte levering en service. De stempels zien er goed uit, maar we kunnen ze maar volgend weekend op onze turnshow voldoende testen. Dan weet ik meer.
dinsdag 10 april 2018
Jasper
Ik was zeer tevreden met de kwaliteit van de stempel! De print was perfect en zeer duidelijk. Stempel is stevig en kan zeker tegen een stootje. Het enige wat misschien beter kan is dat je op de website zou moeten kunnen zien hoe groot de volledige stempel is. Ik was op het eerste moment wel geschrokken van de grootte. J
dinsdag 10 april 2018
Sabine
Heel tevreden over de hele lijn, snelle service, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, stempel ziet er exact uit zoals ik het wilde.
dinsdag 10 april 2018
Hamza T
Alles in orde. Bedankt
dinsdag 10 april 2018
Kinou G
Zeer tevreden, snelle service, mooi resultaat
dinsdag 10 april 2018
David C
Alles was in orde. Snelle levering en gemakkelijke bestelling. Tot de volgende!
dinsdag 10 april 2018
Isabelle D
Alles was perfect in orde! zeer snelle levering!
dinsdag 10 april 2018
Ine V
Service is ok
dinsdag 10 april 2018
Willy D
Ik heb de stempel in goede orde ontvangen en ook de betaling uitgevoerd, Beste groeten
dinsdag 10 april 2018
Peter & Nicolette
Levering en kwaliteit perfect!
dinsdag 10 april 2018
Marc Van M
Als feedback kan ik alleen positieve reactie nalaten: de stempel was in orde en duidelijk, evenals de service en verzending.
dinsdag 10 april 2018
Karin S
Hartelijk bedankt voor efficiente medewerking van I.I. voor de realisatie van de stempel, het resultaat is heel bevredigend.
dinsdag 10 april 2018
Laurens V
Hartelijk dank voor de levering van de stempel!
dinsdag 10 april 2018
Con M
Stempel keurig ontvangen
dinsdag 10 april 2018
Marc H
Ik ben super tevreden. Mijn ontwerp was niet helemaal OK want er was teveel witruimte rond ons logo. Ik werd gecontacteerd en het ontwerp werd door jullie aangepast. Het resultaat is precies wat ik wou. De prijs van de oorspronkelijke bestelling werd ook gewoon gewijzigd, zonder dat ik er zelf moest om vragen. Prima dienstverlening.
dinsdag 10 april 2018
Glenn V
Uw bestelling is ondertussen goed aangekomen in Kinshasa, Congo DR. Wij zijn hier missionarissen die weeskinderen opvangen. Dit is de 3e stempel die we via u bestellen en opnieuw zijn we zeer tevreden van de kwaliteit. Hartelijk dank,
dinsdag 10 april 2018
Tim De B
Alles prima verlopen. Stempel toegekomen Bedankt
dinsdag 10 april 2018
Jean S
Ik apprecieerde de wens om een kwaliteitsproduct af te leveren !
dinsdag 10 april 2018
Kris Lou O
De levering volgde erg snel na de bestelling. Dankjewel. De stempels worden pas vanaf 11 juni in gebruik genomen als de apotheek verhuisd is. Een extra exemplaar wordt dra bijbesteld.
maandag 9 april 2018
Han van B
Ik ben zéér tevreden over de stempel: · Mooi scherp van afdruk · Goede inkt-kwaliteit · Zeer snelle en volledige en nette reacties en acties (ik leverde eerst een té ruw format aan) Openstaand: · Ik weet nog niet hoe lang het inkt-kussen meegaat · Was het slim geweest ook al een reserve inkt-kussen te bestellen, of droogt die dan te snel uit ?
maandag 9 april 2018
Anne M
Hartelijk dank. Zeer tevreden. Graag bestel ik in de toekomst bij u.
maandag 9 april 2018
C de L
De stempels zijn goed en mooi alleen hebben we de stempelkaartjes van verkeerd materiaal laten maken. De stempels blijven nu nat en zijn uit veegbaar. We zullen dus een keer nieuwe kaartjes moeten laten maken. Of weten jullie misschien een oplossing voor deze stomme fout van ons haha.
maandag 9 april 2018
Wijnie T
Hartelijk dank voor het verzenden van mijn stempel. Het is een geweldige stempel. Ik ben er erg blij mee.
maandag 9 april 2018
Hans G
Inmiddels heb ik mijn stempel ontvangen, naar volle tevredenheid.
maandag 9 april 2018
Suzanne S
Wij hebben onze bestelling in goede orde ontvangen. Snelle en goede service waarvoor dank!
maandag 9 april 2018
Martine L
het pakketje is net aangekomen. En de stempel is supermooi geworden! Nogmaals bedankt voor de informatie die ik kreeg en de mooie en snelle afwerking.
maandag 9 april 2018
Frieda Van E.
Wij waren zijn tevreden door de snelheid waarmee de bestelling is geleverd.
maandag 9 april 2018
Karin M
Prima in orde. Snelle levering. Helemaal tevreden.
maandag 9 april 2018
Willard R
Ik ben helemaal tevreden
maandag 9 april 2018
Joyce
Inmiddels stempels binnen. We zijn er erg blij mee.
maandag 9 april 2018
Pauline
We hebben de stempel ontvangen, en zijn zeer tevreden. Het duurde lang voor we de stempel hadden, maar dit kwam achteraf door een vertellen betaling door onze financiële afdeling.
maandag 9 april 2018
Rick W
Hetwas helemaal goed
maandag 9 april 2018
Ton H
Product ontvangen en naar tevredenheid in gebruik. Goede en snelle service waarvoor dank.
maandag 9 april 2018
Frans-jan van den B
Ze zijn SUPER!! Dank voor je antwoord en de stempels.
maandag 9 april 2018
Mira J
Zojuist heb ik de stempels ontvangen. Wat een super service en ze zien er geweldig uit!! Heel erg bedankt voor je hulp!
maandag 9 april 2018
Netty
Ontvangen !! En tevreden !
maandag 9 april 2018
Frank H
Eigenlijk heb ik geen feedback, alles is goed gegaan en de stempel ziet er netjes uit. Ik was positief verrast over de gang van zaken. Complimenten!!!!
maandag 9 april 2018
Judith S
Dank voor je mailtje. Alsof het lot ermee speelt; vanmiddag lag er een briefje van PostNL in de bus dat er woensdag een poging was gedaan tot bezorgen... we hebben dus te maken met een slordige bezorger helaas. Ik heb de stempel net bij het afhaalpunt opgehaald en hij is te gek! Dank voor de service,
maandag 9 april 2018
K. Ö
De stempels zijn prima.
maandag 9 april 2018
Jolanda G
Bij deze wil ik U laten weten dat we erg tevreden zijn over de stempels. Ze zijn netjes en duidelijk. Zoals besteld worden ze geleverd. Top !!!
maandag 9 april 2018
Gerda P
Ik ben erg tevreden met de stempels. Goede kwaliteit, service en erg snel geleverd.
zondag 8 april 2018
Marieke
Wat fijn! Heel erg bedankt voor het meedenken en mee helpen! Goeie service!
woensdag 4 april 2018
Sammy
***** Heb alles goed ontvangen en alles is naar behoren. Ook wat de levertijd betreft is alles gelopen zoals gemeld.
woensdag 4 april 2018
Kris & Hans Van der S
Alles is goed verlopen. De stempel is duidelijk en goed leesbaar. Mocht misschien iets kleiner zijn van behuizing
woensdag 4 april 2018
jan
Perfecte levering, en de betaling was ook OK.
woensdag 4 april 2018
Anoda
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Prijs en kwaliteit goed in balans.
woensdag 4 april 2018
Dorine H
Onze bestelling werd vlug en vlot geleverd. Ook de stempels zijn prima. Vriendelijke dank.
woensdag 4 april 2018
Marianne De L
Helemaal tevreden, snelle service, mooie nette stempels op tijd geleverd.
woensdag 4 april 2018
Lana
Ik ben er enorm content van.. super gedaan!!
woensdag 4 april 2018
Dimitri G
Ik heb de stempels gelukkig gevonden jullie transporteur had deze achter gelaten naast de brievenbus in de stuiken aan de staatkant, zonder enige nota achter te laten. Na 3 dagen viel mij pas het pakket op in de stuiken Doos was a volledig uiteen gevallen door de regen, des tempels waren doorweekt Gelukkig waren de stempels nog werkend. Buiten de slechte service van jullie transporteur zijn we zeer tevreden van de stempels.
woensdag 4 april 2018
Kinou G
Wij zijn tevreden van het product en de service!
woensdag 4 april 2018
Jasper F
We hebben de stempel goed ontvangen. Bedankt!
woensdag 4 april 2018
Steven B.
Prima, robuuste stempel. Voldoet aan de verwachtingen. Oogt netjes, stempelt goed.
woensdag 4 april 2018
Patricia T
Heel vlotte service Tevreden over de stempels. Indien we nog stempels wensen te bestellen doen we zeker beroep op jullie!
woensdag 4 april 2018
John De V.
geachte, ik ben zeer blij met mijn stempel en jullie zijn een aanrader snelle levering,
woensdag 4 april 2018
Patsy P
Zeer tevreden van onze bestelling. Vandaag besteld ; morgen geleverd. Super service. Bedankt.
woensdag 4 april 2018
Jaklien
Alles OK
woensdag 4 april 2018
Luc W
De levering van bestelling 72025346, de stempel en de betaling zijn beiden perfect verlopen dank daar voor
dinsdag 3 april 2018
Eric L
Is prima verlopen
dinsdag 3 april 2018
Ad van de B
Ja hoor de stempel in goede orde ontvangen en er al 1500 enveloppen mee gestempeld
dinsdag 3 april 2018
Margret
Stempel is in goede orde ontvangen.
dinsdag 3 april 2018
Marius E
Ja, ik heb de bestelling in goede orde ontvangen. Dank.
dinsdag 3 april 2018
Dana
De stempels zijn prachtig geworden. Hartelijk dank daarvoor!
dinsdag 27 februari 2018
Sebastiaan H.
Top stempels trouwens!
dinsdag 27 februari 2018
Dirk N
Wij zijn zeer tevreden over jullie service
dinsdag 27 februari 2018
Jean V
Ik ben HEEL tevreden over de stempel, kon niet beter.
dinsdag 27 februari 2018
Chrissie P
Bedankt voor de snelle service. Ik ben tevreden met mijn stempel. Zeer goede prijs ook!
dinsdag 27 februari 2018
Kjell V
Dank voor uw bevestiging. Overigens zijn ook steeds tevreden van jullie service.
dinsdag 27 februari 2018
Daan H
De stempel was een groot succes. Ik heb de stempel van mijn gezicht gebruikt als ''beloning'' voor als de leerlingen een mooi cijfer voor hun proefwerk hadden. Ze kwamen niet meer bij van het lachen! Nogmaals bedankt.
dinsdag 27 februari 2018
Lynn Van R
Ik ben in ieder geval ook tevreden van de stempels !!
dinsdag 27 februari 2018
Mirjam van den D
Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Prima stempel.
dinsdag 27 februari 2018
Monique G
Zojuist heb ik de bestelling ontvangen.
dinsdag 27 februari 2018
Hasti
Many thanks for your great service
dinsdag 27 februari 2018
Annemieke V
Ja prima! Dank
dinsdag 27 februari 2018
Paul J
Alles is in goede orde ontvangen. Ziet er goed uit. Geen probleem tot zover.
dinsdag 27 februari 2018
Björn D
De stempel heb ik in goede orde ontvangen, dank daarvoor. Het was een snelle service!
dinsdag 27 februari 2018
Carine De C
Wij hebben de stempels goed ontvangen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit ervan. Met dank.
dinsdag 27 februari 2018
Betsie de B
Vriendelijk dank voor de zeer snelle en correcte levering van ons bedrijfsstempel.
dinsdag 27 februari 2018
Jef T
De levering is inderdaad goed aangekomen waarvoor dank.
dinsdag 27 februari 2018
Dr Herman VAN B
Perfecte service, correcte en snelle levering!
dinsdag 27 februari 2018
Paul V
Beste verantwoordelijke Ik kan u alvast zeggen dat de manier waarop de stempel kan besteld worden heel OK is Het is in het begin wat zoeken naar de juiste termen of weergave Op zich is het eenvoudig om op deze manier een aanvraag te doen Meestal (ook in ons geval) is een dergelijke bestelling niet dringend en komt het niet op een dag aan Wat ook economisch een verschil maakt Als ik dan toch een minpuntje mag aanhalen was dat voor Paul Vandeven het eerder verassend was dat dit product uit Duitsland of van een Duitse firma is De verwijzing op de overschrijving maakte hem een beetje ongerust Ik begrijp Paul en hij was snel weer gerustgesteld door het feit dat de stempel OK was en dat er geen hogere prijs op de overschrijving stond Dus algemeen een score van 8
dinsdag 27 februari 2018
Herman D
Bedankt voor de super snelle afwikkeling van onze bestelling. Wij hebben de stempels in goede orde ontvangen.
dinsdag 27 februari 2018
Wilma J
We hebben onze order in goede orde ontvangen, waarvoor dank!
dinsdag 27 februari 2018
Ruben
Bedankt voor de stempels. Ze waren van goede kwaliteit en waren bijzonder snel geleverd.
dinsdag 27 februari 2018
Minet W
De stempels zijn goed ontvangen en voldoen. Bedankt.
dinsdag 27 februari 2018
Guus M
Graag wil ik reageren dat de bestelling en afhandeling van de order perfect is verlopen. Onze dank
dinsdag 27 februari 2018
Nicole E.
Klasse!! Gebruiksgemak is super, de snelheid van levering is heeeeeel snelJ
dinsdag 27 februari 2018
Richard G
Makkelijke bestelling Beetje duur Goede kwaliteit Mooi product.
dinsdag 27 februari 2018
Jan
De stempel is prima ,geweldig mooi Dankjewel
dinsdag 27 februari 2018
Giorgia R
De service was goed en ze dachten met me mee toen ik het verkeerde formaat had opgestuurd. Hielden goed contact met me en het eindresultaat is een fijne goedwerkende stempel, die ook nog eens betaalbaar was. Aanrader!
dinsdag 27 februari 2018
Martin V
Stempel netjes afgeleverd en is in gebruik zonder klachten.
dinsdag 27 februari 2018
Astrid G
We zijn zeer tevreden over de geleverde stempels.
dinsdag 27 februari 2018
Henk S
Alles in goede orde ontvangen. Zeer tevreden
dinsdag 27 februari 2018
Claudine
Super geregeld! Hartelijk dank!
dinsdag 27 februari 2018
Balie E
Wij hebben de bestelling van u ontvangen, Was prima
dinsdag 27 februari 2018
Dhr. W.O
Heb de stempels binnen, en ben zeer tevreden. Vooral dat het logo bij jullie nog in het bestand stond. Verder ben ik zeer tevreden.
dinsdag 27 februari 2018
Ria K
Stempel is na de bestelling snel bezorgd. Goede service!
dinsdag 27 februari 2018
Lia
De stempels bevallen prima. Keurig verpakt en snel geleverd.
dinsdag 27 februari 2018
Karin de V
Dank u wel ! We zijn zeer tereden over jullie service ??
dinsdag 27 februari 2018
Kevin D
pakket wel ontvangen hartelijk dank.
dinsdag 27 februari 2018
Joke de L
Zeer tevreden over de inktfilter. keurig verzorgd dus zijn we zeer tevreden
dinsdag 27 februari 2018
Julien M
De stempel is goed aangekomen, waarvoor dank,
maandag 22 januari 2018
Bram M
ik ben heel erg tevreden van de stempel en van de opvolging door jullie klantendienst! Ik zal jullie website zeker aanbevelen aan vrienden.
maandag 22 januari 2018
Geert
Perfecte service en goed advies ! Snelle levering . Bedankt
maandag 22 januari 2018
Sylvie F
Zeer vlot & zeer goed verlopen.
maandag 22 januari 2018
Hendrik B
Bestelling 17-12-2017 in goede orde en ZEER vlug ontvangen. Jammer dat de verzendkosten niet in verhouding waren.
maandag 22 januari 2018
Mieke
Tevreden, hoor. Anders zouden we al niet voor een 3de keer bij jullie betseld heebn.
maandag 22 januari 2018
Marina V
Dank je wel voor de spoedige levering van mijn stempel. Deze is precies zoals ik gehoopt had.
maandag 22 januari 2018
Sonja T
Alles prima in orde, levering conform bestelling. Dank u.
maandag 22 januari 2018
Sandra De B
Beoordeling: zeer positief Makkelijke website Vlot te bestellen Voorbeeld van bestelling zichtbaar Snelle levering
maandag 22 januari 2018
Charlotte B
Wij zijn heel tevreden
maandag 22 januari 2018
Marnix
Ik ben zeer tevreden over de adresstempel. De door de tekst ingenomen hoogte is minder dan verwacht, maar dat komt goed uit, omdat er meestal niet zo veel open ruimte is op het blad waar de stempel moet op gezet worden.
maandag 22 januari 2018
Jo K
Enkel maar positieve feedback. Goede snelle service.
maandag 22 januari 2018
Annik
Ik was zeer tevreden met mijn bestelling! En ik vond het echt super toen jullie nog een extra mailtje gedaan hebben om te zeggen dat ik nog wat extra ruimte had en dat jullie gevraagd hebben wat ik hier mee nog zou willen doen!
maandag 22 januari 2018
Helen W
Sorry dat ik zo ongeduldig was.pakketje is deze namiddag aangekomen! Ben er super blij mee, is heel mooi!!! Bedankt voor de topservice!!!
maandag 22 januari 2018
Etienne V
Ik ben zeer tevreden op zowel de levering als de kwaliteit van het product ik zal niet aarzelen om in vervolg op jullie bedrijf beroep te doen.
maandag 22 januari 2018
Elise
Ik ben zeer tevreden over jullie service, zeker omdat jullie de moeite hebben genomen mij te contacteren over de witruimte rond de afbeelding. Ook met de stempel ben ik zeer tevreden. Ik houd jullie zeker tussen mijn contacten en zal jullie zeker aanbevelen.
maandag 22 januari 2018
Jean-Pierre D
alles prima. hartelijk dank
maandag 22 januari 2018
Jan B
Bedankt voor de uitstekende service, doe zo voort .
maandag 22 januari 2018
Mariëlle O
De bestelling werd super snel geleverd maar ook de hulp tijdens het bestelproces was erg prettig. Ik had een foto in spiegelbeeld verstuurd en jullie collega heeft direct gemaild met de vraag of dit correct was. Zelfs daarna kwam ze met nog meer tips en vragen waardoor we nu volop gebruik kunnen maken van de stempel zoals we die in gedachten hadden maar zelf dus niet op papier kregen. Bedankt!!
maandag 22 januari 2018
Luc
de service is altijd optimaal, dus geen enkele kritiek
maandag 22 januari 2018
Stéphanie H
Ik ben zeer tevreden met mijn aangekochte stempel. Het aanpassen van de kleuren is een fijne tool. De levering verliep vlot. Alles was super. Indien nodig zal ik het zeker aanraden bij collega''s.
maandag 22 januari 2018
Eveline Van V
Mijn feedback: Goede, duidelijke en persoonlijke communicatie. Perfecte en snelle service. Super cool resultaat.
maandag 22 januari 2018
Kevin S
Ik ben heel tevreden.
maandag 22 januari 2018
Thomas de P
De stempel is goed toegekomen in een goed beschermende verpakking. De opdruk op de stempel om te weten in welke richting je de stempel moet houden was een leuke verrassing. Alleen is deze opdruk niet zo mooi afgewerkt. Een deel van het logo (zonder de tekst gerekend) staat er niet op. Ik heb de stempel uiteraard ook al getest en het resultaat mag er zeker zijn.
maandag 22 januari 2018
Adriaan M.
Goeie website, makkelijk bestellen, correcte info wat levering betreft. Kwaliteit stempel absoluut in orde. Veel dank, tevreden klanten hier!
maandag 22 januari 2018
Peter O
Geachte ik ben zeertevreden over alle geleverde stempels????
maandag 22 januari 2018
Els
Net zoals de vorige keer was de bestelling perfect in orde. Ik werd zelfs gecontacteerd om te laten weten dat mijn tekst op een kleinere stempel kon. Wat ik dan ook gedaan heb. Ik vind de werking van de site goed, ik kan er eigenlijk niets op aan merken om te verbeteren. Tot de volgende bestelling, Groetjes Els
maandag 22 januari 2018
Justine
Zeer tevreden over product ! Indien later nog iets nodig, kom ik zeker terug. (enkel 1 puntje van kritiek waar jullie niets kunnen aan doen...maar geef het jullie toch mee. Het pakje werd geleverd door de postbode en vermits dit niet in de brievenbus kon had die dit achter de brievenbus geplaatst.....mocht mijn collega dit niet toevallig gezien hebben wisten we nooit dat het pakje afgeleverd was en kon dit zomaar weggenomen zijn door passanten. Had het laten leveren op mijn werk ( winkel) en we waren open op dat moment dus hij kon perfect naar binnen gekomen zijn. Maar nogmaals dit is iets waar jullie niets kunnen aan doen)
maandag 22 januari 2018
Henri
Hallo, Ik ben zeer tevreden met mijn product. En hoop dat jullie mijn betaling goed ontvangen hebben. Groetjes Henri.
maandag 22 januari 2018
Sylivie W
Wij zijn zeer tevreden over onlinestempels.be. De site is zeer gemakkelijk om te gebruiken, de levertermijn is prima en de kwaliteit is zeer goed.
maandag 22 januari 2018
Helen W
Ben zeer tevreden over mijn bestelling!!! Zowel over de service, als over het ontwerp als over de verzending! Echt top!! Een aanrader!
maandag 22 januari 2018
Eli H
De stempel was volledig naar de verwachtingen. De details van het logo zijn zeer zuiver gebracht. Het kon echt niet beter. Ook de tijdspanne tussen bestelling en levering was zeer kort. Bravo!!
maandag 22 januari 2018
Sandra P
Prima afhandeling van de bestelling met mooi resultaat!
maandag 22 januari 2018
Sebastian M
Alles prima verlopen, hartelijk dank voor de stipte service !
maandag 22 januari 2018
Geert V
Perfecte service !
maandag 22 januari 2018
Monty G
Wij zijn tevreden met de geleverde producten, en met de service die eraan vooraf ging.
maandag 22 januari 2018
Truus
We waren heel blij met de stempel, maar helemaal vergeten de factuur te betalen! We hebben zojuist betaald.
maandag 22 januari 2018
Luc W
binnen twee weken hebben wij onze volgende organisatie waarbij we gebruik maken van de geleverde stempel. We kunnen eventueel later onze ervaringen meedelen. De eerste indruk is alvast positief en voor herhaling vatbaar.
maandag 22 januari 2018
M.S.
Bedankt voor de bestelling, want ik ben hier erg blij mee.
zaterdag 13 januari 2018
Gemma H
Onlangs 2 stempels bij jullie besteld. Deze zijn in goede orde ontvangen en doen het prima.
zaterdag 13 januari 2018
Ed de G
Wij hebben de stempels ontvangen , wij zijn zeer tevreden.
zaterdag 13 januari 2018
Yolanda C
Bedankt voor de snelle en goede service.
zaterdag 13 januari 2018
Yolanda C
Bedankt voor de snelle en goede service.
zaterdag 13 januari 2018
Bert
Prima, gemakkelijk te bestellen. Snel en goed geleverd. Als ik een speciaal evenement heb ga ik het zeker bestellen.
zaterdag 13 januari 2018
Truus Z
Wij zijn zeer tevreden over uw suggestie per email en de snelle goede levering!
zaterdag 13 januari 2018
Marjon B
Wij zijn zeer tevreden over de stempel. Prima verzorgd!
zaterdag 13 januari 2018
Narelle T
Hoewel er om onduidelijke reden een halve levering werd toegezonden, ben ik blij dat het alsnog zo snel mogelijk is opgelost! Mijn complimenten voor jullie nette service! De stempel is verder geheel naar wens!
zaterdag 13 januari 2018
M.A.
Hallo, product is heel goed dank u wel.
zaterdag 13 januari 2018
Ursula B
Super snelle levering & goede kwaliteit! Wij zijn tevreden!!
zaterdag 13 januari 2018
Rob van der E
Ik heb keurig een order 71819598 van u ontvangen
zaterdag 13 januari 2018
Sjoerd
Bedankt voor de snelle levering!
zaterdag 13 januari 2018
Menno V
Prima service, snel geleverd, goed van vertrouwen aangezien product voorafgaand aan betaling wordt geleverd. Hartelijk dank
zaterdag 13 januari 2018
C.G.T.
goede levering en de stempel was perfect
zaterdag 13 januari 2018
Jeanette S
Alles is prima geregeld.
zaterdag 13 januari 2018
Annemarieke G
Ik ben zeer tevreden, goede levering, goed product.
zaterdag 13 januari 2018
Olga de B
Alles prima gegaan.
zaterdag 13 januari 2018
Wanda D
Prima stempeltje voor een redelijke prijs, snel geleverd. Ik ben tevreden.
zaterdag 13 januari 2018
John de G
Wederom prima service, snelle afhandeling en verzending. Beste groet,
zaterdag 13 januari 2018
R.K.
U heeft mij goed geholpen. Ga zo door!
zaterdag 13 januari 2018
Peter J
Bedankje. IK had al eens eerder stempels bij u besteld. Maar ook deze keer weer voortreffelijk werk ne snel in huis.
zaterdag 13 januari 2018
Sandra B
Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen, ik ben tevreden over de levering en het eindresultaat.
zaterdag 13 januari 2018
Suze H
We zijn erg tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van het product is uitstekend.
zaterdag 13 januari 2018
Pieter van den B
Ik ben zeer tevreden met de bestelling bij onlinestempels.nl. Ik had de e-mail opgezocht van mijn vorige bestelling (enkele jaren geleden) en gevraagd of deze nogmaals gemaakt kon worden. Binnen enkele dagen had ik de stempels in huis. Met andere woorden TOPSERVICE!! Ga vooral zo door met jullie service!
zaterdag 13 januari 2018
Juliette B
Snelle levering, goede service.
zaterdag 13 januari 2018
Tjeerd m
bedankt de stempel is in goede orde ontvangen.
zaterdag 13 januari 2018
Albrecht W
Product goed aangekomen werkt goed ben tevreden zal dan ook volgende x bij u weer bestellen
zaterdag 13 januari 2018
TN
Nogmaals wil ik je bedanken voor de goede service en de stempel van de vorige bestelling is in goede orde aangekomen en is volledig naar wens!
zaterdag 13 januari 2018
Christine D
Alles ging prima zoals gedacht.
zaterdag 13 januari 2018
Harry V
Top! Perfect geregeld, meer dan goed, snel netjes keurig. ????????ga zo door
zaterdag 13 januari 2018
Bert en Sjoerd
Prima gegaan. Ben er blij mee.
zaterdag 13 januari 2018
Linda van D
De levering en uitvoeringen waren weer als altijd snel en prima in orde.
zaterdag 13 januari 2018
Michel van E
Stempel was bij verkeerd adres door post nl afgeleverd (nr. 25), dit hebben kunnen achterhalen en kunnen afhalen. Bedankt voor de top stempel!

Klantenbeoordeling4,8/5

Stempelprijzen
Prijs berekenen
Prijs berekenen
PDF- Voorbeeld
Voorbeeld werkelijke stempelgrootte in PDF Format.
Stempelechte PDF Vorschau
Productie
Voor 14:00 uur besteld - dezelfde dag nog verwerkt.
Lieferdauer der Stempel
Verzend- kosten
EUR 3.90 per bestelling.
Versandkonditionen
Betaling
Betaling op rekening. U loopt geen risico.
Zahlungskonditionen